ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Kaspersky kullanan arkadaslarımda ve bende GoodbyeDPI çalışmıyor. Kaspersky'ı kaldırınca düzeliyor. Sorunu çözebilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2024
Kaspersky kullanan arkadaslarımda ve bende GoodbyeDPI çalışmıyor. Kaspersky'ı kaldırınca düzeliyor. Sorunu çözebilen var mı?
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Sadece duraklat Kaspersky'yi alttaki arka plan uygulamalarından sonra geri açarsın
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 GoodByDPI arkada çalışırken hiçbir VPN çalışmıyor. GoodByDPI'ı görev yöneticisinden kapatmanız gerekir.Veya GoodByDPI'ı kullanacaksanız Kaspersky'ı kapatmanız gerekecek.Çünkü her ikiside VPN görevi göreceği için çakışma yapar.
GoodByDPI arkada çalışırken hiçbir VPN çalışmıyor. GoodByDPI'ı görev yöneticisinden kapatmanız gerekir.Veya GoodByDPI'ı kullanacaksanız Kaspersky'ı kapatmanız gerekecek.Çünkü her ikiside VPN görevi göreceği için çakışma yapar.
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 quadroxxq dedi: Goodbydpı arkada çalışırken hiçbir VPN çalışmıyor. Goodbydpı'ı Görev Yöneticisi'nden kapatmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... VPN ne alaka anlamadım.
quadroxxq dedi: Goodbydpı arkada çalışırken hiçbir VPN çalışmıyor. Goodbydpı'ı Görev Yöneticisi'nden kapatmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... VPN ne alaka anlamadım.
quadroxxq Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 ckctv dedi: VPN ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum metni güncelledim.