Kaspersky ile uygulamaların üzerine tik işareti geldi

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Bilgisayarı bir açtım, bununla karşılaştım. Anladığım kadarıyla Kaspersky yaptı bunu. Nasıl kaldırabilirim? Kaspersky'ı da kolaçan ettim biraz ama hiç bir şey bulamadım. Böyle oldu:

Düzenleme ; Sorun çözüldü arkadaşlar. O tikler geldiği gibi yine kendi kendine gitti. Ne iş anlamadım bende.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle, veritabanlarına eklenen güvenilir uygulamaları temsil ediyor. Ayarları biraz kurcalarsanız, bu simgeyi kapatmayı bulabilirsiniz. Aktif olarak Norton kullandığımdan, görsel olarak yardımcı olamıyorum.

Bende lisanslı 10 yıllık KİS kullanıcısıyım. Daha önce böyle birşeyle hiç karşılaşmadım. My kaspersky üzerinden ticket atarsanız ekran görüntüsü ile birlikte sorunun cevabını hepimiz öğrenmiş oluruz.

Kaspersky ile ilgili bir alakası yok, benim bilgisayarda Kaspersky yokken de bu olay olmuştu. Büyük ihtimalle One Drive ile eşitlendiği içindir, ama Kaspersky ile alakası olmadığı kesin.

Teşekkürler hocam. Ondanmış demek ki. Neyse gelip kaybolan bir şeymiş zaten kendi kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…