Çözüldü Kaspersky "indirmek reddedildi" awp.exe bildirimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pallaggha

Centipat
Daha fazla  
Chrome'de gezinirken görseldeki bildirimi atıyor. AWP EXE virüs mü? Ne yapmalıyım? (Kaspersky kullanıyorum)

1727186169336.png

1727186195440.png

Böyle şeyler gözüküyor fakat ben bugün hiç Minecraft'ta girmedim neden böyle?

1727187073821.png

Son düzenleme:
Çözüm
O zaman muhtemelen reklam virüsü gibi bir şey var sizde.
Ekranın herhangi bir yerine tıklayınca otomatik indiriyor olabilir, bir tarama yapın Kaspersky ile.

Hızlı taramadan bir şey çıkmadı tam tarama yapıyorum uzun sürüyor bayağı.

1727194235718.png

Ekranın herhangi bir yerine tıklayınca otomatik indiriyor olabilir, bir tarama yapın Kaspersky ile.

Hala yapmaya devam ediyor tam taramadanda bir şey çıkmadı sadece Chrome'da bir şey yapınca oluyor YouTube'da gezinirken veya techonpata yazı yazarken falan. Normalde böyle bişey olmuyodu bildirimleri sessize mi almalıyım?

1727194235718.png

Hala yapmaya devam ediyor tam taramadanda bir şey çıkmadı sadece Chrome'da bir şey yapınca oluyor YouTube'da gezinirken veya techonpata yazı yazarken falan. Normalde böyle bir şey olmuyordu bildirimleri sessize mi almalıyım?

Bu konuya baktım eklentileri kaldırınca düzeldi teşekkürler.
Avp.exe aslında Kaspersky oluyor.
İndirme reddedildi olayı da muhtemelen Kaspersky'ın tehlikeli olarak algıladığı bir şeyi indirmeye çalıştığınızdan dolayı engellemesinden kaynaklanıyordur.

Avp.exe aslında Kaspersky oluyor.
İndirme reddedildi olayı da muhtemelen Kaspersky'ın tehlikeli olarak algıladığı bir şeyi indirmeye çalıştığınızdan dolayı engellemesinden kaynaklanıyordur.

Bir şeyi indirmiyorum ki mesela YouTube'da video izlerken Instagram sekmesine geçince direkt veriyor bildirimi sürekli bildirimi nasıl kapatabilirimç.

Bir şeyi indirmiyorum ki mesela YouTube'da video izlerken Instagram sekmesine geçince direkt veriyor bildirimi sürekli bildirimi nasıl kapatabilirimç.

1727194235718.png

Hala yapmaya devam ediyor tam taramadanda bir şey çıkmadı sadece Chrome'da bir şey yapınca oluyor YouTube'da gezinirken veya techonpata yazı yazarken falan. Normalde böyle bişey olmuyodu bildirimleri sessize mi almalıyım?

1727194235718.png

Hala yapmaya devam ediyor tam taramadanda bir şey çıkmadı sadece Chrome'da bir şey yapınca oluyor YouTube'da gezinirken veya techonpata yazı yazarken falan. Normalde böyle bir şey olmuyordu bildirimleri sessize mi almalıyım?

Bu konuya baktım eklentileri kaldırınca düzeldi teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı