O zaman muhtemelen reklam virüsü gibi bir şey var sizde.
Ekranın herhangi bir yerine tıklayınca otomatik indiriyor olabilir, bir tarama yapın Kaspersky ile.
Ekranın herhangi bir yerine tıklayınca otomatik indiriyor olabilir, bir tarama yapın Kaspersky ile.
Hızlı taramadan bir şey çıkmadı tam tarama yapıyorum uzun sürüyor bayağı.
![]()
Hala yapmaya devam ediyor tam taramadanda bir şey çıkmadı sadece Chrome'da bir şey yapınca oluyor YouTube'da gezinirken veya techonpata yazı yazarken falan. Normalde böyle bir şey olmuyordu bildirimleri sessize mi almalıyım?
Avp.exe aslında Kaspersky oluyor.
İndirme reddedildi olayı da muhtemelen Kaspersky'ın tehlikeli olarak algıladığı bir şeyi indirmeye çalıştığınızdan dolayı engellemesinden kaynaklanıyordur.
Bir şeyi indirmiyorum ki mesela YouTube'da video izlerken Instagram sekmesine geçince direkt veriyor bildirimi sürekli bildirimi nasıl kapatabilirimç.
Hızlı taramadan bir şey çıkmadı tam tarama yapıyorum uzun sürüyor bayağı.
![]()
Hala yapmaya devam ediyor tam taramadanda bir şey çıkmadı sadece Chrome'da bir şey yapınca oluyor YouTube'da gezinirken veya techonpata yazı yazarken falan. Normalde böyle bir şey olmuyordu bildirimleri sessize mi almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.