Kaspersky Internet Security İnternet Engelleme Sorunu

Bir önceki mesajda arkadaşın söylediği gibi yaptım. Sistem o gün normale döndü. (Güvenli Para yeşil ekran yani korumada, mesajlarımı okuyabildim.)
Siz normal kullanımda giremiyorum diyordunuz ben size onu soruyorum siz güvenli kısımdan girdim diyorsunuz.
Size kapatmanız için zaten yönergeleri belirtiyorum siz tersini yapıyorsunuz. Kaspersky'ın birşey yaptığı yok ayarları bilinçsiz kullanmanızdan kaynaklanıyor bunlar. Söylediklerimi yapın.

"Cannot guarantee authenticity of the domain to which encrypted connection is established" pop-up when opening a web page
Bu kısımda scan encryption kısmı varsa tikini kaldır. Eğer yok ise TW id şifre paylaş bir kontrol edeyim.

Murat Bey merhaba

Ters yaptığım bir şey yok, bilmediğim şeyleri kurcalamak gibi adetim yoktur. O yüzden sizlerin tecrübelerine başvurdum.

Sizin söylediğiniz ayar dışında hiç bir yere dokunmadım ve olumsuz sonuç verdiğini önceki mesajımda belirttim zaten. Normal kullanımda da, Güvenli Para seçeneğinde de problem vardı kısacası.

Janissary arkadaşın dediğini yaptığımda ise sistem normale döndü sonra ertesi gün yine hata verdi.

Şimdi BIOS'u varsayılan değerlere getirdim, Sanallaştırmayı tekrar aktif ettim. Şimdilik olumlu, birkaç gün daha test edeceğim. Sonucu bildiririm.

Yardımlarınız için çok teşekkürler ama bir ricam olacak. Biraz sert bir üslubunuz var. Yorumlarımızı karşılıklı okuduğunuzda hak vereceğinizi umuyorum.

Saygılar.

Janissary arkadaşın dediğini yaptığımda ise sistem normale döndü sonra ertesi gün yine hata verdi.
Normale döner çünkü özel alanda giriyorsun. Normal alandakini çözmek önemli olan.
Sizin söylediğiniz ayar dışında hiç bir yere dokunmadım ve olumsuz sonuç verdiğini önceki mesajımda belirttim zaten.
Yaptığın ayarı nasıl yaptın videolu çek paylaş bakalım.

Telefonda sıkıntı var, video yükleyemedim. Resim olarak ekledim. İsterseniz videoyu sonra halletmeye çalışırım.

Resimde işaretlediğim seçenek varsayılan olarak gelen ayardı. Sizin verdiğiniz adreste 1. seçenek işaretlenmiş idi. Bende aynen ilkini işaretledim, sonuç değişmedi.

Bu arada sistemi test edip bilgi vereceğim demiştim. Çok uzun beklemeye gerek kalmadı. Normal modda yine aynı şekilde mynet e-postamın üzerine tıkladığında mesaj açılmıyor veya hb com 'da ürünleri sıralama yapmak istediğimde işlem uygulanamıyor.

Şimdi dikkatimi çekti. Gönderdiğim 2. resimde, eklenti Internet Explorer da yüklü değil diyor.
Microsoft Edge yazılımında bu sorunları yaşamıyorum. Kaspersky Tarayıcı Eklentisinden kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

Dosya Ekleri

• Kaspersky Ayar.jpg
    Kaspersky Ayar.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 294
  • Kaspersky Ayar 2.jpg
    Kaspersky Ayar 2.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 291
Chrome vb. tarayıcılarda Kaspersky uygulaması yüklüyse devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Etkileyebilir ancak bu güvenliği de etkileyecektir. Kriptolu bağlantıları tarama tıklayın o şekilde kalsın. Diğer ayarların durumu nedir bilmiyorum ancak ayarları genel kısmından varsayılana çekin dediğimi de tekrarlayın. Tarayıcılar güncel değilse güncelleyin. VPN vb. yazılımlar varsa kaldırın.

Chrome vb. tarayıcılarda Kaspersky uygulaması yüklüyse devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Etkileyebilir ancak bu güvenliği de etkileyecektir. Kriptolu bağlantıları tarama tıklayın o şekilde kalsın. Diğer ayarların durumu nedir bilmiyorum ancak ayarları genel kısmından varsayılana çekin dediğimi de tekrarlayın. Tarayıcılar güncel değilse güncelleyin. VPN vb. yazılımlar varsa kaldırın.

Hayırlı akşamlar. Yine ben geldim, başınızın belası

1- Tarayıcılarda eklentiyi devre dışı bıraktım.
2- Kaspersky ayarları varsayılana getirip, kriptolu bağlantıları tarama seçeneğini aktif ettim.
3- Tarayıcıların güncelliğini kontrol ettim.
4- VPN ve benzeri yazılım kullanmıyorum.

Kaspersky sitesinde uyumlu tarayıcılar diye bir seçenek var. İşte uyumlu tarayıcılarda (Chrome, Firefox, Internet Explorer) problem yaşıyorum. :kıkırda:
Private Browsing in Kaspersky Internet Security 2017

Geri kalanlar yani uyumsuz olanlarda (Opera, Edge) sıkıntı yok.

Saygılar.

2- Kaspersky ayarları varsayılana getirip, kriptolu bağlantıları tarama seçeneğini aktif ettim.
Tersini yapacaksın.

İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın. İmzamdan Aida64 sonucunu da paylaşın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı