Arkadaşlar merhaba.
Geçenlerde Kaspersky Total Security indirdim deneme sürümü olarak kullanıyorum ve çok beğendim. Yalnız 20 gün sonra deneme sürem bitecek ve satın almak istiyorum. Sosyalde Windows 10 Key satan yerlerden bahsedildiğini gördüm. Acaba benzeri Kaspersky için de var mı? Güvenli olarak nereden edinebilirim acaba? Bu konularda pek bilgim yok beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Kaspersky antivirüs ürünlerini karşılaştırın: Cihazlarınızı virüslere ve çevrimiçi tehditlere karşı güvende tutmak için farklı düzeylerde koruma sunuyoruz.
Kaspersky antivirüs ürünlerini karşılaştırın: Cihazlarınızı virüslere ve çevrimiçi tehditlere karşı güvende tutmak için farklı düzeylerde koruma sunuyoruz.
Bunu ben de biliyorum. İnsanlar mesela Windows 10 için gidip Microsoft'un sitesinden almak yerine internetten Key satan yerlerden Key satın alıyor onun gibi bir şey var mı diye sordum
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Bunu ben de biliyorum. İnsanlar mesela Windows 10 için gidip Microsoft'un sitesinden almak yerine internetten Key satan yerlerden Key satın alıyor onun gibi bir şey var mı diye sordum.
Doğrudur. İnternette bazı ilanlar gördüm fakat güvenilirliğinden emin olamadım. Mesela bir yıl tek cihaz için falan diye geçiyor.
Kaspersky İnternet Security 2022 1 Bilgisayar 1 Yıl Türkçe Lisans en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.