Kaspersky kötü amaçlı web sitesi bildirimi ne anlama geliyor?

Han Uchiha

Decapat
Daha fazla  
Kaspersky sürekli bir şekilde kötü amaçlı web sitesi erişimi reddediyor ve bildirim veriyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Chrome.exe dosyasında Opera açıkken sürekli bildirimi geliyor, arkada öyle bir sitede açık değil ki hiç açmadım indirilenlerde de öyle bir şey göremedim. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky sürekli bir şekilde kötü amaçlı web sitesi erişimi reddediyor ve bildirim veriyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Chrome.exe dosyasında Opera açıkken sürekli bildirimi geliyor, arkada öyle bir sitede açık değil ki hiç açmadım indirilenlerde de öyle bir şey göremedim. Yardım eder misiniz?
Site güvenli değil, virüs veya kötü amaçlı içerikler oluyor ondan.

Bilgisayarı açtığınız an bir program galiba o sitenin linkine atıyor sizi. Kısacası o program sizi bir siteye atıyor. Oradada zararlı yazılım tespit ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı