Kaspersky sürekli bir şekilde kötü amaçlı web sitesi erişimi reddediyor ve bildirim veriyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Chrome.exe dosyasında Opera açıkken sürekli bildirimi geliyor, arkada öyle bir sitede açık değil ki hiç açmadım indirilenlerde de öyle bir şey göremedim. Yardım eder misiniz?
Kaspersky sürekli bir şekilde kötü amaçlı web sitesi erişimi reddediyor ve bildirim veriyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Chrome.exe dosyasında Opera açıkken sürekli bildirimi geliyor, arkada öyle bir sitede açık değil ki hiç açmadım indirilenlerde de öyle bir şey göremedim. Yardım eder misiniz?
Bilgisayarı açtığınız an bir program galiba o sitenin linkine atıyor sizi. Kısacası o program sizi bir siteye atıyor. Oradada zararlı yazılım tespit ediyor.
Arkadaş linki attı rabbit virüsü sitesi ama gitti bizi riske attı ben de raporladım ve linki silindi Allah'tan Kaspersky var da linki engelledi yoksa bizi de enfekte edecekti.