Kaspersky kullanırken çıkan dünya işaretli simge nedir?

Creative52

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, lisanslı Kaspersky kullanıyorum. Sağ alt köşeye dünya işareti cıkan bir simge geliyor tıkladığımda yabancı bir siteyi açmaya çalışıyor ama site açılmıyor. Sağ alt köşeden sağ tık exit yapınca kapanıyor. Acaba öncel olarak hangi programı indirip bilgisayarımda tarama yaptırayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, lisanslı Kaspersky kullanıyorum. Sağ alt köşeye dünya işareti cıkan bir simge geliyor tıkladığımda yabancı bir siteyi açmaya çalışıyor ama site açılmıyor. Sağ alt köşeden sağ tık exit yapınca kapanıyor. Acaba öncel olarak hangi programı indirip bilgisayarımda tarama yaptırayım.

Fotoğrafını atar mısın? Anlayamadımda.

Simge kaspersky'da mı var. Yoksa masaüstünde mi
Bu simgelerin yanında bir tane pasif olarak dünya işareti cıkıyor sağ tık exit deyince kapanıyor. Çift tıklarsam yabancı bi site acmaya çalışıyor ama açılmıyor. Ne zaman geldiğini bende bilmiyorum arada karşılaşıyorum.

Dosya Ekleri

• 123.jpg
    123.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu simgelerin yanında bir tane pasif olarak dünya işareti cıkıyor sağ tık exit deyince kapanıyor. Çift tıklarsam yabancı bir site acmaya çalışıyor ama açılmıyor. Ne zaman geldiğini bende bilmiyorum arada karşılaşıyorum.

O bilgesayardan dolayı kaynaklanıyor. Neden olduğunu bende bilmiyorum.

Bu simgelerin yanında bir tane pasif olarak dünya işareti cıkıyor sağ tık exit deyince kapanıyor. Çift tıklarsam yabancı bi site acmaya çalışıyor ama açılmıyor. Ne zaman geldiğini bende bilmiyorum arada karşılaşıyorum.
Sıkıntılı bir şey olduğunu sanmıyorum ancak kontrol edelim. Görev yöneticisini açın aynı simgeye sahip ya da aynı isme sahip bir şey açık mı? Açıksa sağ tıklayıp dosya konumunu aç de. Ardından klasörü kaspersky'a tarat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı