Zorro909 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 265 Çözümler 2 25 Kasım 2020 #1 Merhaba. Dün Kaspersky Security Cloud indirmiştim. Şimdi de silmek istiyorum program ekle ve kaldır'dan silsem sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Merhaba. Dün Kaspersky Security Cloud indirmiştim. Şimdi de silmek istiyorum program ekle ve kaldır'dan silsem sorun olur mu?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 25 Kasım 2020 #2 Olmaz. Sonrasında kendi kaldırma aracıyla da kalıntıları silebilirsiniz. Removal tool for Kaspersky applications on Windows (kavremover) Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com
Olmaz. Sonrasında kendi kaldırma aracıyla da kalıntıları silebilirsiniz. Removal tool for Kaspersky applications on Windows (kavremover) Overview of settings and features available in a Kaspersky application and guides on how to use them. support.kaspersky.com