Kaspersky ödemeniz reddedildi hatası

emirksl

Femtopat
Daha fazla  
Yardım arkadaşlar Kaspersky Premium alacaktım ama ne premium ne Plus ne de standart olsa olmuyor ödemeniz reddedildi yazıyor. 3D Secure da var tüm gün denedim kredi kartı bir de ve Ziraat Bankası olur mu? Yardım edin yalvarırım Ziraat Bankası olmaz mı Avast alınıyor da herkes ona kötü diyor ama bunu da alamıyorum. Tüm gün uğraştım.

Ben free bitdefender kullanıyorum alamayabilirsin. Windowsuma kadar crack, 10 oyun crack, office crack.
Bana Kaspersky yeter ve Bitdefender bence fazla fazla pahalı bana göre bir antivüris ve ayrıca ben her türlü alamıyorum kartım yüzünden bunlar yurt dışı olduğundan ı neden artık.

Farklı sitelerde gayet iyi.

Vallahi bence Trendyol'dan alayım bitsin güvenilir mi elimde kalır mı? Ve bir de bence antivirüs almasammı Avast mı alsam milltet kötü diyor ben sadece güvende oluyum yeter vallahi ama öyle çok korsan oyun indirmemde ne olur ne olmaz belki arada indiririm ne yapayım bilmiyorum başka antivirüsde olmaz çok pahallılar 1000 2000 lira filanlar.

Ben free Bitdefender kullanıyorum alamayabilirsin. Windowsuma kadar crack, 10 oyun crack, Office crack.

Sadece free mi? 60 dolarlığı değil değil mi senin kullandığın nasıl o kadar iyi peki bedava olmasına rağmen.

Sadece free mi? 60 dolarlığı değil değil mi senin kullandığın nasıl o kadar iyi peki bedava olmasına rağmen.

ya hadşi napcam cevap verssin biri

Son düzenleme:
Geri
Yukarı