Kaspersky Opera’da indirme engellendi sorunu

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Kaspersky bugün değişik bir hata vermeye başladı. Format attım, Opera'yı kurdum ama bazı siteler "İndirme Engellendi" yazıyor ve durmuyor. 8-9 defa bunu yazıyor. Sildim Opera'yı tekrar kurdum. 1-2 saat düzgün çalıştı sonra yine aynısı yaptı. Aynı sitelere giriyorum Chrome'dan onlarda yapmıyor. Sadece Opera'da yapıyor. Kripto bağlantıları tarama dedim ama yine yapıyor. Bir çözümü var mı bunun?
(Not : Muhtemelen reklam engelliyor. Opera'nın reklam engelleyicisi aktif. AdBlock'da denedim onda da yapıyor. Opera'da bir sıkıntı var)

- Bu arada konuyu açtım fotoğrafa basınca görünmüyor Opera'da. Saliselik görünüyor ve siyah ekranda kalıyor.
Reklam.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam engellediğini sanmıyorum. Zararlı bağlantıları engelliyor. Opera kaynak kodunda virüs olabilir mi? Opera'yı kendi sitesinden kurduğunuza emin olun. Opera reklam engelleyicisini ve diğer eklentilerini tamamen kapatın ve deneyin. Eklentilerden biri zararlı olabilir.

Aynı eklentiler Chrome ve Firefox'da da kurulu. Sitesinden indirip kurdum. Kaspersky'da bence sorun var. Çünkü sabah her siteye yapıyordu (GMail falan hariç), şuan yapmıyor. Belli birkaç siteye yapıyor. Silip tekrar kuruyorum. 1-2 saat düzgün çalışıyor sonradan yine aynı şeyi yapıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı