Bilgisayardan zerre anlamıyorum demenin bambaşka bir hali. Şu safsatalara ihtimal verip Kaspersky'sız makinede ortak ağlardan dolayı 2 kere hack'lendim. Adamlar 21 haneli şifrelerimi patlatıyorlardı yani modemi alıp götürmüşler benim haberim yokken. Enkripte etmelerinin ihtimali yok, direkt bağlantı kurabilmişler yani ki bunu MacBook makineye yapıyorlar. Torrent sitelerinde, kaçak film sitelerinde, kaçak oyun sitelerinde asla gezmeyen bir makine benimki. Sadece güvenli bağlantı üzerinden lisanslı uygulamalara bağlanır ve kodlama için kullanırdım makineyı. Kurumum hack'lenince benim makine da gitti beraberinde. Kav olsa gitmezdi.
Kaspersky hala diğer tüm av uygulamalarından bağımsız testlerde daha güçlü. Can değer'de bununla alakalı bir video çekmişti. Şimdi ambargo yediğine bakma. 2008'den beri kullanıyorum, hayatımda iki kere hesaplarım patladı ikisinde de cihazlarımda kav yoktu.
Gel gelelim sadece Anti-Virüs değil olay. Forumda bile trilyon tane bilgin toplanıyor. Sonra özelleştirilmiş reklam adı altında internetten aldığın zevkin içine ediliyor.
Eki Görüntüle 2061040
Anladigim kadarıyla kurumunuz hacklenmis. Siz bir şirkete bağlı çalışansınız. Kurumlara böyle şeyler yapılabiliyor. Tabii güvenlik önlemi alınmalı. Benim demek istediğim sıradan GTA 5 Valorant oynayan normal insanlar için. Steam a girip çıkıyor başka yaptığı bir şey yok bir de YouTube. %90 kişisel bilgisayarların kullanimi böyle. Binlerce lira virus programı almasının manası nedir? Virus programı dediğim gibi şirketler ya da onemli verileri bilgisayarda tutanlar içi gerekli. Mesela bizim köyde yaşayan yeğenim var ona bilgisayar aldık. Bilgisayarci 1000 liraya virus programı satmaya çalıştı. Yav köyde internet yok ki virus nereden girecek monitorden mi? Çocuk sadece GTA 5 oynuyor. Bilgisayarciya yüklenmiştik alırken. 1 yıldır tertemiz oynuyor sıkıntı yok. İnternetede bağlı değil. Şimdi bu çocuk Kaspersky'yi napcak.