Kaspersky Security Cloud Free'de Kullandığım Ayarlar

Evet hocam benim . Rehberleriniz çok güzel. Sizden çok şey ögreniyorum benimde bazı rehberlerim var sizden renk gibi şeyleri öğrendim denemek istiyorum renkli bi rehber yapmak istiyorum. Hakkınızı helal edin hocam.

@Trieetz, iltifatınız için tekrardan teşekkür ederim. Bildiğim ve öğrendiğim şeylerin rehberlerini yapmak gayet güzel oluyor. Kaspersky Security Cloud Free ile alakalı bir sorunuz bulunuyor mu?

@Trieetz, iltifatınız için tekrardan teşekkür ederim. Bildiğim ve öğrendiğim şeylerin rehberlerini yapmak gayet güzel oluyor. Kaspersky Security Cloud Free ile alakalı bir sorunuz bulunuyor mu?

Hayır hocam teşekkürler aydınlattınız sadece helallik istiyorum renkleri falan öğrendim sayenizde hocam. Hakkınızı helal edin.

Forumdaki metin araçlarını keşfetmeniz gerekiyor. Bu sayede daha okunaklı ve dikkatli bir yazı tipi oluşturyorsunuz.

Benden yeni bir şey öğrenmediniz veya almadınız ki. Var olan şeyi daha yeni keşfettiniz. Helallik gibi şeyler isteyeceğiniz bir durum bulunmuyor.

Rehberinin güzel bir üslup ile yazılması ve bilgilendirici olmasının yanında kullandığı tatlı dili de hesaba katınca, bir sorum olsa da sorsam diyorum
@unnamedington
Dil veya sözcük konuları olabilir mesela. O konular hakkında sorabilirsin. Fakat honularım kirlenmesin ve toz tutmasın diye moderatörler kilitliyorlar. Keşke açabilsem. Teşekkür ederim.

İfadeler: acv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…