Kaspersky Security Cloud Free'de Kullandığım Ayarlar

Süper bir içerik. Beğendim. Devamını bekliyorum. Ellerinize sağlık.
İlginiz için teşekkür ederim. Yanlış hatırlamıyorsam 360 Total Security kullanıyordunuz. Bir antivirüs konusunda ne kadar başarılılardı? En son Kunpeng antivirüs motorlarını eklemişlerdi. Fakat ana sitesinden bakınca ürünlerin karşılaştırmasında tam olarak hangi antivirüs motorunu gösterdiğini anlayamadım.

Başarılı bir antivirüs. Kendi içinde normal motoru var, Bitdefender motoru var ve Kunpeng var. Kunpeng ve Bitdefender yüklü gelmiyor, siz isteğe bağlı yükleyebilirsiniz. Hatta bence ince ayarları yapıldığında Kaspersky Cloud Free kadar iyi oluyor.

İçinde bir ton güzel araç mevcut.

Aslında ben de 360 TS için ince ayar konusu açmayı düşünüyorum

Malwarehub virüs testlerinde her bir virüs için bir Virüstotal linki paylaşılır. O linkler arasında gördüğüm kadarıyla sıfır gün tehditlerini ilk tespit eden vendörler arasında 360 (QVM motoru) oluyor genelde. Aşırı agresif, false positive'i fazla bir yazılım mı desem; yoksa iyi bir yazılım mı desem bilemedim. Fakat hafif olduğundan eminim.

360 Total Security yerine Total Security Essentials yüklerseniz gereksiz optimizasyon araçlarını beraberinde yüklememiş olursunuz. Yine de arayüzünde reklam olan bir antivirüs yazılımını kullanmayı tercih etmezdim.

Bitdefender motoru var
Avira*. Bitdefender motoru kaldırılıp yerine Kunpeng getirildi diye biliyorum.

@MESs¹¹, ücretsiz sürümüne geçebilirsiniz. Eğer Kaspersky Security Cloud Personal sürümünü denemek istiyorsan, deneyebilirsin. Seçim senin.
Şuan ihtiyacım yok belki ilerde olur da ciddi bir virüs yersem diye etkinleştirmek istiyordum. Durduk yere hakkımı kullanmak istemezdim. Ama başka seçenek yoksa şimdi seçeyim bari. Hiç yoktan iyidir.

@MESs¹¹, ücretsiz olan sürümünde aynı antivirüs motoru kullanılıyor. Ciddi bir virüs yersen ve antivirüs motorunun imza veritabınında o tehdit kayıtlıysa silinecektir. Para vermene gerek yok. Temel olarak aynı korumaya sahip. Para verince üst seviye antivirüs motoru korumasına ulaşmıyorsunuz. Ek olarak kullanılan seçeneklere (güvenlik duvarı ve güvenli para gibi) sahip oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…