Kaspersky Security Cloud Free'de Kullandığım Ayarlar

Yok onu sormamıştım aslında. Şu verdiği 1 ay premium hediyeyi sonra kullanabilir miyim diye sormuştum şimdi kullanmayıp. Neyse boşver.

Eline sağlık benim bir sorum olacak kaspersky cloud kurdum fakat chrome'a ne zaman girsem yanda işte chrome korumayı kurun diyo chrome'a girdiğimde sürekli bu bildirimin gelmesini istemiyorum nasıl kapatacağımı bulamadım yardımcı olabilir misin?

Not:chrome uzantısı olan şeyini kaldırdım kurmayı düşünmüyorum

Hocam merhaba. Yeni arayüz için ince ayarlar konusu ne zaman güncellenir? Saygılar.
Merhaba @Finduk. Salı günü yeni tasarımda olduğunu görmüştüm ve bununla alakalı bir konu açmıştım. O konu içerisinde de, bu konu içerisinde bulunan içerikte değişiklik yapacağımı belirtmiştim. Şu zamanlarda meşgul olduğum için meşgul olmadığım bir zamanda güncelleyeceğim. Bunun dışında hâlâ daha güncellemeyi alamayan kişiler de bulunabiliyor. Sabrınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kaspersky Security Cloud Free yeni tasarıma geçtiği için, konuyu ona göre güncelledim. Manuel olarak ayarları uygulamak yerine, vermiş olduğum konfigürasyon dosyasını, direkt olarak antivirüs ayarlarına aktarabilirsiniz. Güncellenmeden önce böyle bir seçenek sunmamıştım. İsteyen kişiler yine de hangi ayarları yaptığımızı görebilir. Bunun için sürprizbozanların içinde tüm detayları da belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…