Kaspersky Security Cloud Free'de Kullandığım Ayarlar

Burada Total Security içinde ayrı ayarlar var mıdır?
Kaspersky Security Cloud ve Kaspersky Total Security ürün paketlerinin içerisindeki özellikler farklı olabileceğinden dolayı, Kaspersky Total Security içerisinde daha fazla ayar bulunabilir. Çünkü Kaspersky'ın en kapsamlı özelliklere sahip olan bir ürün paketidir. Kaspersky Total Security'i son zamanlarda hiç denemediğim için kesin olarak bir şey diyemiyorum. Bu soruyu @Murat5038'e sorabiliriz.

Bende bugün aldım zaten sorun yok burda olan özellikleri geçirdim diğerlerinide aynı bıraktım ama Total Security için de bir ayar olsa güzel olurmuş.

@Finduk ve @shotgunned, kullanmakta olduğum ayarları daha önceden bir dosya içerisinde paylaşıyordum fakat son zamanlarda Kaspersky Security Cloud içerisindeki ayarlar değişime uğradığı için ve herkesin bilgisayarı kullanma alışkanlığı farklı olduğu için, ayar dosyasını paylaşmayı tercih etmiyorum. Konu içerisinde bulunan ayarlara tıklayarak, içerisinde dikkat etmeniz gereken hususları göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bu sayede ayarları kendinize göre düzenlemeniz en sağlıklısı oluyor.

Total Security mi daha iyi yoksa Cloud Free mi?

Ben Kaspersky Total Security kullanıyorum. İlk sayfayı okudum da bende durum böyle. Bu yazıma yanıt vererek özet geçebilirsiniz. Hiçbir ayara ellemedim.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Dün Kaspersky Internet Security aldım 2 yıllığını 130 TL'ye (İndirim var.) ve konudakilerin çoğunu uyguladım. Default ayarlarda bile eksiklikler varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…