Kaspersky sitemi neden engelliyor?

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
İnternet sitemin her türlü bağlantısı Kaspersky tarafından engellenmiş. Sanırım PHP ile MySQL bağlantısı yapana kadar. Sanırım bir güvenlik açığı var, nasıl düzeltirim?

Sitemde hesap oluşturma, giriş yapma kısımları var. Bunları post ile gönderiyorum ama başka önlemler daha eklemem gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer HTTPS yoksa, verileri şifrelemiyorsanız veya şifreleme algoritmanız basit/kolay çözülebilir ise, veritabanı bağlantınız SQL Injection'a karşı korumasızsa vb. hata veriyor olabilir.

Https'i Cloudflare ile sağladım. Ama diğerleri hakkında bir çözüm üretmedim sanırım onlardan olabilir ben araştırıp bunları ekleyeyim o vakit. Teşekkürler.

Eğer HTTPS yoksa, verileri şifrelemiyorsanız veya şifreleme algoritmanız basit/kolay çözülebilir ise, veritabanı bağlantınız SQL Injection'a karşı korumasızsa vb. hata veriyor olabilir.

Https'i Cloudflare ile sağladım. Ama diğerleri hakkında bir çözüm üretmedim sanırım onlardan olabilir ben araştırıp bunları ekleyeyim o vakit. Teşekkürler.
Kaspersky sizin verileri şifreleyip şifrelemediğinizi, şifreliyorsanız da bu algoritmanın basit/kolay olduğunu anlayamaz. Veritabanı bağlantısı SQL Injectiona karşı korumasızsa mı? Arkadaşlar bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayın.

Eğer siteniz yeniyse, kasperskyda yeni sitelere karşı koruma var. Büyük ihtimal ona takılıyorsunuzdur. Hatta CloudFlare ile SSL sağladıktan sonra IP adreslerinizde değişiklik yaptıysanız SSL'yi yenilemeniz lazım. Onun için bile engelleyebilir.

Kaspersky sizin verileri şifreleyip şifrelemediğinizi, şifreliyorsanız da bu algoritmanın basit/kolay olduğunu anlayamaz. Veritabanı bağlantısı SQL Injectiona karşı korumasızsa mı? Arkadaşlar bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayın.

Eğer siteniz yeniyse, kasperskyda yeni sitelere karşı koruma var. Büyük ihtimal ona takılıyorsunuzdur. Hatta CloudFlare ile SSL sağladıktan sonra IP adreslerinizde değişiklik yaptıysanız SSL'yi yenilemeniz lazım. Onun için bile engelleyebilir.

Site ilk açıldığında sorunum yoktu. Ne zaman ki Php dosyası dahil ettim o zaman hata vermeye başladı şu anda sitemdeki ne var ne yok herşeyi kendi bilgisayarıma yedekledim. Veritabanı, public-html klasörü her şeyi kaldırdım. Şuan da hala tehlikeli olarak görüyor. Nasıl halledeceğim bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı