5Wheel Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 Kaspersky'da raporlara bakayım derken bir anda svchost.exe'yi virüs olarak algılamış. Herhangi bir kötü amaçlı siteye girmedim.
Kaspersky'da raporlara bakayım derken bir anda svchost.exe'yi virüs olarak algılamış. Herhangi bir kötü amaçlı siteye girmedim.
eyupayilmaz Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Yer Radyatör Kasabası Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2023 #2 5Wheel dedi: Kaspersky'da raporlara bakayım derken bir anda svchost.exe'yi virüs olarak algılamış. Herhangi bir kötü amaçlı siteye girmedim. Eki Görüntüle 1784119 Genişletmek için tıkla... Sitenin sertifika süresi bitmiş. HTTP HTTPS mevzusu hocam çok önemli değil
5Wheel dedi: Kaspersky'da raporlara bakayım derken bir anda svchost.exe'yi virüs olarak algılamış. Herhangi bir kötü amaçlı siteye girmedim. Eki Görüntüle 1784119 Genişletmek için tıkla... Sitenin sertifika süresi bitmiş. HTTP HTTPS mevzusu hocam çok önemli değil
5Wheel Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #3 eyupayilmaz dedi: Sitenin sertifika süresi bitmiş. HTTP HTTPS mevzusu hocam çok önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki uygulama adı neden svchost.exe ve uygulama yolu neden System32'ye dayanıyor?
eyupayilmaz dedi: Sitenin sertifika süresi bitmiş. HTTP HTTPS mevzusu hocam çok önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki uygulama adı neden svchost.exe ve uygulama yolu neden System32'ye dayanıyor?
eyupayilmaz Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Yer Radyatör Kasabası Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2023 #4 5Wheel dedi: Hocam peki uygulama adı neden svchost.exe ve uygulama yolu neden System32'ye dayanıyor? Genişletmek için tıkla... Şu link büyük ihtimal http ile başlıyor o yüzden
5Wheel dedi: Hocam peki uygulama adı neden svchost.exe ve uygulama yolu neden System32'ye dayanıyor? Genişletmek için tıkla... Şu link büyük ihtimal http ile başlıyor o yüzden