M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar virüslerden şüpheleniyorum. Kaspersky ile tam tarattıracağım sizce trojan, malwere vs bulabilir mi? Cevaplara yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar virüslerden şüpheleniyorum. Kaspersky ile tam tarattıracağım sizce trojan, malwere vs bulabilir mi? Cevaplara yazarsanız sevinirim.
Max Rockatansky Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #2 Bulur.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 Malware için Malwarebytes ilgileniyor fakat diğerleri için yeterde artar.
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #4 Max Rockatansky dedi: Bulur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam taramadayım şu an.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #5 Büyük ihtimal bulur. İçinize sinmezse Malwarebytes ile taratırsınız bir de.
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #6 Bohohohyoott dedi: Malware için Malwarebytes ilgileniyor fakat diğerleri için yeterde artar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kiznaiver dedi: Büyük ihtimal bulur. İçinize sinmezse Malwarebytes ile taratırsınız bir de. Genişletmek için tıkla... Kaspersky dünyanın en ünlü firması olduğu için güveniyorumda malwerebytes indirmeye eriniyorum.
Bohohohyoott dedi: Malware için Malwarebytes ilgileniyor fakat diğerleri için yeterde artar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kiznaiver dedi: Büyük ihtimal bulur. İçinize sinmezse Malwarebytes ile taratırsınız bir de. Genişletmek için tıkla... Kaspersky dünyanın en ünlü firması olduğu için güveniyorumda malwerebytes indirmeye eriniyorum.
M Melih02 Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Sistem Özellikleri Kart: RX 6600 İşlemci: Intel i3 12100F Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #7 Maliofficial dedi: Arkadaşlar virüslerden şüpheleniyorum. Kaspersky ile tam tarattıracağım sizce trojan, malwere vs bulabilir mi? Cevaplara yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tarama konusunda en iyi olanlardandır. %100 bulma ihtimalide tabii ki yoktur ama yüksek ihtimal ile bulur.
Maliofficial dedi: Arkadaşlar virüslerden şüpheleniyorum. Kaspersky ile tam tarattıracağım sizce trojan, malwere vs bulabilir mi? Cevaplara yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tarama konusunda en iyi olanlardandır. %100 bulma ihtimalide tabii ki yoktur ama yüksek ihtimal ile bulur.
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #8 Melih02 dedi: Tarama konusunda en iyi olanlardandır. %100 bulma ihtimalide tabii ki yoktur ama yüksek ihtimal ile bulur. Genişletmek için tıkla... Bakalım bakalım taratıyorum şu an sonuç çıkarsa paylaşırım.
Melih02 dedi: Tarama konusunda en iyi olanlardandır. %100 bulma ihtimalide tabii ki yoktur ama yüksek ihtimal ile bulur. Genişletmek için tıkla... Bakalım bakalım taratıyorum şu an sonuç çıkarsa paylaşırım.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #9 İyidir.
MüslümBabasevdalısı Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #10 Maliofficial dedi: Arkadaşlar virüslerden şüpheleniyorum. Kaspersky ile tam tarattıracağım sizce trojan, malwere vs bulabilir mi? Cevaplara yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bulur hocam.
Maliofficial dedi: Arkadaşlar virüslerden şüpheleniyorum. Kaspersky ile tam tarattıracağım sizce trojan, malwere vs bulabilir mi? Cevaplara yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bulur hocam.