Kaspersky tarama sonrası internette sorun çıkarttı

limpeex

Decapat
Daha fazla  
Az önce Kaspersky yükledim virüs taraması için, tam tarama yaparken internete gireyim dedim, hiçbir yere girilmiyordu. Bir de GoodbyeDPI kullanıyordum, onu sildi. Daha sonra uygulamayı kapatmayı denedim ama hiçbir işe yaramadı. Şimdi de sildim ve internete hiçbir şekilde girilmiyor. Sayfalar yüklenmiyor, buraya bile 2 saatte girdim. Yani internet ölü durumda, DNS ayarlamayı denedim ama olmadı, ne yapabilirim acaba?

Az önce Kaspersky yükledim virüs taraması için, tam tarama yaparken internete gireyim dedim, hiçbir yere girilmiyordu. Bir de GoodbyeDPI kullanıyordum, onu sildi. Daha sonra uygulamayı kapatmayı denedim ama hiçbir işe yaramadı. Şimdi de sildim ve internete hiçbir şekilde girilmiyor. Sayfalar yüklenmiyor, buraya bile 2 saatte girdim. Yani internet ölü durumda, DNS ayarlamayı denedim ama olmadı, ne yapabilirim acaba?

Telefonda sorun var mı? Sadece PC de mi internet sorunu var?

Biz forumdan bir arkadaşa format attırdık sanırım size de format yolu görünüyor. Bu iki uygulamayı beraber kullanmayın hocam. O zaman sorunu çözememiştik.

Aslında format atmayı zaten düşünüyordum ama çok kötü üşeniyordum masaüstünde 2000 tane klasör var hiçbirini istiflememiştim birkaç bozuk kısmı da var format atayım en iyisi. Teşekkür ederim öneriniz için.

GoodbyeDPI ile Kaspersky aynı anda çalışamaz Kaspersky'ı silmen lazım bende de aynı sorun olmuştu.

Açıklamasında da Kaspersky ile çalışamaz diye yazmışlar zaten.

Denetim Masası'ndan Kaspersky'ı sildiğimde normale dönmüştü.

Geri
Yukarı