phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 15 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar, bugün trojan yedim. Kaspersky'de tarama yapiyorken yaklaşık yarım saattir bu halde. Bir şey yapmalı miyim yoksa beklemeli miyim?
Arkadaşlar, bugün trojan yedim. Kaspersky'de tarama yapiyorken yaklaşık yarım saattir bu halde. Bir şey yapmalı miyim yoksa beklemeli miyim?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #2 phwoonix dedi: Arkadaşlar, bugün trojan yedim. Kaspersky'de tarama yapiyorken yaklaşık yarım saattir bu halde. Bir şey yapmalı miyim yoksa beklemeli miyim? Eki Görüntüle 1603700 Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantını söküp dener misin?
phwoonix dedi: Arkadaşlar, bugün trojan yedim. Kaspersky'de tarama yapiyorken yaklaşık yarım saattir bu halde. Bir şey yapmalı miyim yoksa beklemeli miyim? Eki Görüntüle 1603700 Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantını söküp dener misin?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #3 phwoonix dedi: Arkadaşlar, bugün trojan yedim. Kaspersky'de tarama yapiyorken yaklaşık yarım saattir bu halde. Bir şey yapmalı miyim yoksa beklemeli miyim? Eki Görüntüle 1603700 Genişletmek için tıkla... 16 gün biraz fazlaymış. Güvenli modda taramayı dener misiniz?
phwoonix dedi: Arkadaşlar, bugün trojan yedim. Kaspersky'de tarama yapiyorken yaklaşık yarım saattir bu halde. Bir şey yapmalı miyim yoksa beklemeli miyim? Eki Görüntüle 1603700 Genişletmek için tıkla... 16 gün biraz fazlaymış. Güvenli modda taramayı dener misiniz?
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 15 Aralık 2022 #4 Hayır bir şey yapmayın normal bir durum o bir anda artacaktır. Tahminimce 1-2 saate tarama biter.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 15 Aralık 2022 #5 Zerolite dedi: İnternet bağlantını söküp dener misin? Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi hocam. Aeronight dedi: 16 gün biraz fazlaymış. Güvenli modda taramayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... 18 güne çıktı.
Zerolite dedi: İnternet bağlantını söküp dener misin? Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi hocam. Aeronight dedi: 16 gün biraz fazlaymış. Güvenli modda taramayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... 18 güne çıktı.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #6 phwoonix dedi: Bir şey değişmedi hocam. 18 güne çıktı. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda mı? Yanlış anlamış olabilirsiniz beni. Windows'u güvenli moda alın ve taramayı öyle yapın.
phwoonix dedi: Bir şey değişmedi hocam. 18 güne çıktı. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda mı? Yanlış anlamış olabilirsiniz beni. Windows'u güvenli moda alın ve taramayı öyle yapın.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 15 Aralık 2022 #7 Aeronight dedi: Güvenli modda mı? Yanlış anlamış olabilirsiniz beni. Windows'u güvenli moda alın ve taramayı öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Sonucu yazacağım hocam.
Aeronight dedi: Güvenli modda mı? Yanlış anlamış olabilirsiniz beni. Windows'u güvenli moda alın ve taramayı öyle yapın. Genişletmek için tıkla... Sonucu yazacağım hocam.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2022 #8 phwoonix dedi: Arkadaşlar, bugün trojan yedim. Kaspersky'de tarama yapiyorken yaklaşık yarım saattir bu halde. Bir şey yapmalı miyim yoksa beklemeli miyim? Eki Görüntüle 1603700 Genişletmek için tıkla... Çok aşırı fazla dosya varsa ve HDD ise, arka planda birçok şey açıksa ve diske onlar yük bindiriyorsa bu durum olabilir ama dediği süre abartı bir süre. Birkaç saate normale dönmesi gerekir.
phwoonix dedi: Arkadaşlar, bugün trojan yedim. Kaspersky'de tarama yapiyorken yaklaşık yarım saattir bu halde. Bir şey yapmalı miyim yoksa beklemeli miyim? Eki Görüntüle 1603700 Genişletmek için tıkla... Çok aşırı fazla dosya varsa ve HDD ise, arka planda birçok şey açıksa ve diske onlar yük bindiriyorsa bu durum olabilir ama dediği süre abartı bir süre. Birkaç saate normale dönmesi gerekir.