Kaspersky taraması sonrası klavye ve fare çalışmıyor

EloX

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Fury 3200 16 GB
Ekran kartı
GTX 1070
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba. Kaspersky Free antivirüs programını indirdim. PC'de bulunan trojani kaldırmak için tarattım ve buldu, ardından silerken PC'ye restart atarken Windows birçok hata verdi ve PC'yi kapatıp tekrar açtı. PC tekrar açılınca klavye ve fareyi kilitledi galiba, kullanamıyorum. BIOS ve kurtarma ekranında çalışıyor sadece, masaüstünde çalışmıyor. PC'ye dosyaları koruyarak format atmaya çalıştığımda şifre istiyor fakat ben sifre koymadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, şansına yaklaşık 3 gün önce tamamen aynısını yaşadım. BIOS'tan her türlü USB girişi muhabbetini falan denedim en sonunda ufak bir format attım düzeldi. USB dönüştürücü kullanmayı denemedim fakat sanmıyorum olacağını. (BIOS sıfırlamayı falan da denedim.)

Windows'u güvenli mod olarak baştabiliyor musunuz? Bilgisayar açılırken F8 spamlayın.

Windows'u güvenli mod olarak baştabiliyor musunuz? Bilgisayar açılırken F8 spamlayın.
Güvenli mod da çalışmıyor
Şifre yerine hiçbir şey yazma enter a bascaksın kardeşim :)
Deneyeceğim
Dostum, şansına yaklaşık 3 gün önce tamamen aynısını yaşadım. BIOS'tan her türlü USB girişi muhabbetini falan denedim en sonunda ufak bir format attım düzeldi. USB dönüştürücü kullanmayı denemedim fakat sanmıyorum olacağını. (BIOS sıfırlamayı falan da denedim.)
Tek çare format mı

Güvenli mod da çalışmıyor.

Deneyeceğim.

Başka fare varsa öyle dene. Daha sonra, sistem geri yükleme yapabilirsin. Ekran klavyesi ile yazabilirsin, fare bulabilirsen.

Tek çare format mı?

Yapılabilecek her türlü şeyi her türlü tavsiyeyi denedim fakat maalesef olmadı bende. Yine de sen bir dene istersen fakat uygulamalrı kaldırmadan sıfırlarsan Windows'u çözülüyor. Tek sorun şu an saçma bir kasma sorunu yaşıyorum ama formattan mı kaynaklı bilmiyorum :)

Yapılabilecek her türlü şeyi her türlü tavsiyeyi denedim fakat maalesef olmadı bende. Yine de sen bir dene istersen fakat uygulamalrı kaldırmadan sıfırlarsan Windows'u çözülüyor. Tek sorun şu an saçma bir kasma sorunu yaşıyorum ama formattan mı kaynaklı bilmiyorum :)

Acaba bu sorun neden kaynaklı? Trojani buldu siliyorken restart atarken bir sürü hata verdi Windows NVIDIA falan res attı açıldı klavye mouse çalışmıyor.

Şifre yerine hiçbir şey yazma enter a bascaksın kardeşim :)
Eyw işe yaradı
Başka fare varsa öyle dene. Daha sonra, sistem geri yükleme yapabilirsin. Ekran klavyesi ile yazabilirsin, fare bulabilirsen.
Farklı mouse klavye çalışmıyor
Ben Full format atmadım kişisel dosyaları silmeyecek şekilde format attım fakat ne olur ne olmaz diye bir program lazım hangi programı önerisiniz trojan için?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı