Kaspersky taraması sonrası klavye ve mouse çalışmıyor

Maxen

Hectopat
Bilgisayar her açıldığında internet sayfaları açılıyordu ben de Regedit'ten kaldırıyorum ama düzelmiyordu. Kaspersky taraması yapmaya karar verdim. Birkaç tane error hata verdi zannediyorsam Win32'nin içinden bir şeyler sildi virüs programı. Klavye ve fareyi görüyor bilgisayar fakat çalışmıyorlar, ne yapmam gerekiyor? BIOS'ta sorun yok. Bilgisayarı BIOS'tan 1 saat geriye alabiliyor muyuz?

Bilgisayar her açıldığında internet sayfaları açılıyordu ben de Regedit'ten kaldırıyorum ama düzelmiyordu. Kaspersky taraması yapmaya karar verdim. Birkaç tane error hata verdi zannediyorsam Win32'nin içinden bir şeyler sildi virüs programı. Klavye ve fareyi görüyor bilgisayar fakat çalışmıyorlar, ne yapmam gerekiyor? B
IOS'ta sorun yok. Bilgisayarı BIOS'tan 1 saat geriye alabiliyor m

Hocam klavye ve mouse uygulamalarını güvenli olarak alın Kaspesky'a. Eğer ki Kaspersky'ın içinde güvenli cihazlar kısmı varsa aynı şekilde oraya da klavye ve fareyi koyun.

Tepki yok şu an çalışmıyor.

Elinizde başka klavye mouse varsa testlerini yapar mısınız? Eğer çalışıyorsa Kaspersky klavye ve fareyi tehlikeli görmüştür, çalışmıyorsa tekniksel bir sorundur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde başka klavye mouse varsa testlerini yapar mısınız? Eğer çalışıyorsa Kaspersky klavye ve fareyi tehlikeli görmüştür, çalışmıyorsa tekniksel bir sorundur.

BIOS'ta çalışıyor Windows'ta çalışmıyor. Ayrica klavyeden ses kisma acma çalışıyor sadece, bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'ta çalışıyor Windows'ta çalışmıyor. Ayrica klavyeden ses kisma acma çalışıyor sadece bu kadar.

Hocam PC'ye malware veya kötü amaçlı bir yazılım bulaşmış. Regedit'ten kaldırmaya çalışmak bazen yetmeyebilir çünkü bazı zararlılar derinlere saklanabilir. Win 32 dosyalarını silmeye çalışıyorsa Kaspersky Win 32 dosyalarını virüs olarak tanımlıyor olabilir. Çözmek için bilgisayar açılırken hızlıca Shift + F8 veya bazen sadece F8 tuşuna basarak güvenli Mod'a geçiş yapmaya çalışın. Güvenli Mod'da klavye çalışıyorsa, başlat > ayarlar > güncelleme ve güvenlik > kurtarma > sistem geri yükleme kısmından virüsten önceki tarihe sistemi geri alabilirsin.

Muhtemelen Kaspersky'ın uyarı verdiği trojan klavye kitleyen türden bir trojan virüsü. Muhtemelen antivirüs kurduğunu anlamış olacak ki klavye ve mouse girişlerini engelledi. Tek çare WinPE USB ile dosyaları yedeklemek ve format atmak gibi duruyor.

Muhtemelen Kaspersky'ın uyarı verdiği trojan klavye kitleyen türden bir trojan virüsü. Muhtemelen antivirüs kurduğunu anlamış olacak ki klavye ve mouse girişlerini engelledi. Tek çare WinPE USB ile dosyaları yedeklemek ve format atmak gibi duruyor.
Hocam 2 ay geçti üzerinden. Kurtarma ayarlarından Bir önceki güne dönerek çözebildim Bir daha karspersky yüklemeyeceğim çok lanet bir virüs programı. Virüs bulaştırmak için yapılmış...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı