Kaspersky Trojan silememe sorunu

Caesar Edit

Megapat
Katılım
23 Temmuz 2015
Mesajlar
359
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Avrasya Üniversitesi Öğrenci
Göründüğü üzere resimdeki gibi, temizle diyorum temizlenemedi diyor. Bazen bilgisayarla etkileşimimi kesiyor "trojan.win32.sepeh.gen" adlı virüs. Ne yapmam gerekiyor sizce ?
Not : Bilgisayara tam tarama yaptırıldı yine de çözemedi virüsü.


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de iki üç gündür aynı ekran var. Kaspersky Free kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky yi arayın sizlere bir dosya yolluyorlar mail üzerinden. Tabi lisanslıysanız. Bana yolladılar mühendismiş kadının kendisi ilgilendi baya bakalım nolacak.
 
Kaspersky önerilerine uymadığınız için döngü devam ediyor. Sil demeyi önermiyorsa o seçeneği seçmeyeceksiniz. Önerilen ne ise onu seçin ancak sizde bu geçmiş artık döngüye sokmuşsunuz.
MILLER'in dediğini yapıp TDSSKiller'i indirip taratın.
 

İyi de öneri derken ? Kaspersky'im gayet stabil çalışıyordu. Komik olan şey içeride başka lisanslı olan babamın laptopunda da aynı Trojan belirdi Kaspersky kadın mühendisi ilgilendi yarın çözümü yollayacaklar.
 
Ağ izleyicisine gidip ekran görüntüsü atar mısınız?
 
Arkadaşdaki sorunun aynısı bendede var 2 3 gündür temizletiyorum sonra taratıyorum siliniyor 2 3 saat sonra yine aynı sorun.. Bende kaspersky kullanıyorum lisanslı ne yapmalıyız ?
 
PC'yi güvenli modda başlat olmazsa pek bi önerim yok kusura bakma. Artık trojanlar startup yaparken pc Antivirusleri blocklayabiliyor 1,5 ay önce Linux üzerinden yazdığım trojan startup esnasında blockluyordu ve keylogger başlatıyordu yapması pekte zor değil. Aynı zamanda siz silmeye çalıştıkça virüs kendini kopyalıyor'da olabilir Kasperskyın silmemesinin sebebi buda olabilir.
 
Güvenli modda nasıl başlatıyoruz ?
  1. Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın.
  2. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır.
  3. Yön tuşlarını kullanarak Güvenli Mod veya Ağ ile Güvenli Mod seçeneği üzerine gelip Enter tuşuna basın.
 
Teşekkürler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…