Kaspersky ücretsiz sürümü lisans istiyor

White dragon

Hectopat
Katılım
15 Ocak 2021
Mesajlar
1.425
Çözümler
4
Yer
Isparta
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir önceki konumda da dedikleri gibi bunu indirdim https://www.kaspersky.com.tr/free-antivirus ama benden hala deneme sürümüdür, lisans satın alın diyor. Ama ben sadece ücretsiz sürümünü kullanmak istiyorum. Ama olmuyor.

Kaspersky Security Cloud 19.04.2021 17_44_19.png
 
Bu sorunu bende yaşadım hocam. Önermiyorum ama; Gezginler'den indirince Free sürümü kuruluyor ama kendi sitesinden Free sürümünü indirmeye kalkınca Cloud versiyonu 30 gün olarak kuruluyor. Tam bir saçmalık. :D
 
Hocam çocuk modundasınız galiba.

İsterseniz Kaspersky'i silin, yeni bir mail açıp tekrar girin +30 gün.

Zaten bu yeni hesap.
Bu sorunu bende yaşadım hocam. önermiyorum ama gezginlerden indirince Free sürümü kuruluyor ama kendi sitesinden Free sürümünü indirmeye kalkınca Cloud versiyonu 30 gün olarak kuruluyor. Tam bir saçmalık. :D

Bilemiyorum ama gezginlerden antivirüs indirmek işte virüs indirmek gibi geliyor.
 
Kaspersky'ı en başta kurduğunda sana ücretli olan bir paketin deneme sürümünü kullanmak ister misiniz tarzında bir seçenek geliyor. Sen orada bu seçeneği seçtiysen böyle bir uyarının gelmesi normal. Eğer ki böyle bir uyarının gelmemesini istiyorsan Kasperky'ı en başta kurduğunda Family paketini deneme sürümünü kullanma seçeneğini kabul etme.

@Murat5038
 
Kaspersky'ı en başta kurduğunda sana ücretli olan bir paketin deneme sürümünü kullanmak ister misiniz tarzında bir seçenek geliyor. Sen orada bu seçeneği seçtiysen böyle bir uyarının gelmesi normal. Eğer ki böyle bir uyarının gelmemesini istiyorsan Kaspersky'ı en başta kurduğunda family paketini deneme sürümünü kullanma seçeneğini kabul etme.

@Murat5038

Family indirmedim zaten hesap 0 hesap ve Free sürümünü indirdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı