focus111 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Kaspersky bana bu gece bu uyarıyı verdi bunun olmasını sebebi nedir? Bu konuda ne yapmam gerekir? Fikirlerinize ihtiyacım var. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2024
Kaspersky bana bu gece bu uyarıyı verdi bunun olmasını sebebi nedir? Bu konuda ne yapmam gerekir? Fikirlerinize ihtiyacım var.
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 21 Ağustos 2024 #2 Bilgisayarı temizle ve yeniden başlat yapacaksın başka bir şey yok zaten yapılabilecek trojan yakalamış daha ne yapsın sana
Bilgisayarı temizle ve yeniden başlat yapacaksın başka bir şey yok zaten yapılabilecek trojan yakalamış daha ne yapsın sana
focus111 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 YokSauronunGözü dedi: Bilgisayarı temizle ve yeniden başlat yapacaksın başka bir şey yok zaten yapılabilecek trojan yakalamış daha ne yapsın sana Genişletmek için tıkla... Trojan nasıl bir şey hocam bilgim yok o konuda ama. Temizle ve yeniden başlat seçeneğini zaten 2 kere yaptım ama olmadı halen uyarıyı veriyor. YokSauronunGözü dedi: Bilgisayarı temizle ve yeniden başlat yapacaksın başka bir şey yok zaten yapılabilecek trojan yakalamış daha ne yapsın sana Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım hocam trojana peki benim şimdi ne yapmam gerekir temizleniyor format çözer mi işi peki?
YokSauronunGözü dedi: Bilgisayarı temizle ve yeniden başlat yapacaksın başka bir şey yok zaten yapılabilecek trojan yakalamış daha ne yapsın sana Genişletmek için tıkla... Trojan nasıl bir şey hocam bilgim yok o konuda ama. Temizle ve yeniden başlat seçeneğini zaten 2 kere yaptım ama olmadı halen uyarıyı veriyor. YokSauronunGözü dedi: Bilgisayarı temizle ve yeniden başlat yapacaksın başka bir şey yok zaten yapılabilecek trojan yakalamış daha ne yapsın sana Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım hocam trojana peki benim şimdi ne yapmam gerekir temizleniyor format çözer mi işi peki?
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 21 Ağustos 2024 #4 focus111 dedi: Şimdi baktım hocam trojana peki benim şimdi ne yapmam gerekir temizleniyor format çözer mi işi peki? Genişletmek için tıkla... Format tabii ki çözer de formatla çözeceksen Kaspersky'a ne gerek var? Tam tarama yap PC'ye temizlesin nerede varsa virüs dostum.
focus111 dedi: Şimdi baktım hocam trojana peki benim şimdi ne yapmam gerekir temizleniyor format çözer mi işi peki? Genişletmek için tıkla... Format tabii ki çözer de formatla çözeceksen Kaspersky'a ne gerek var? Tam tarama yap PC'ye temizlesin nerede varsa virüs dostum.
focus111 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #5 YokSauronunGözü dedi: Format tabii ki çözer de formatla çözeceksen Kaspersky'a ne gerek var? Tam tarama yap PC'ye temizlesin nerede varsa virüs dostum. Genişletmek için tıkla... Taramalar sonucunda virüsü Kaspersky silemedi maalesef ben de başka bir uygulama aracılığı ile yaptım hocam virüsü buldu temizledikten sonra çok fazla tarama yaptım çıkmadı hem o uygulamada hem de Kaspersky'de inşallah olmuştur teşekkürler.
YokSauronunGözü dedi: Format tabii ki çözer de formatla çözeceksen Kaspersky'a ne gerek var? Tam tarama yap PC'ye temizlesin nerede varsa virüs dostum. Genişletmek için tıkla... Taramalar sonucunda virüsü Kaspersky silemedi maalesef ben de başka bir uygulama aracılığı ile yaptım hocam virüsü buldu temizledikten sonra çok fazla tarama yaptım çıkmadı hem o uygulamada hem de Kaspersky'de inşallah olmuştur teşekkürler.