vNeo Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2020 #1 Arkadaşlar aşağıdaki resimde en baştaki "Registry" isimli uygulama kafamı karıştırdı. Bu uygulama nedir, neyin nesidir bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2020
Arkadaşlar aşağıdaki resimde en baştaki "Registry" isimli uygulama kafamı karıştırdı. Bu uygulama nedir, neyin nesidir bilen var mı?
Çözüm Technolock 6 Mart 2020 Windows kayıt düzenleyicisi o zararlı bir şey değil. Daha açık ifade ile windows işletim sisteminin bütün ayarlarının kaydedildiği kısım.
Windows kayıt düzenleyicisi o zararlı bir şey değil. Daha açık ifade ile windows işletim sisteminin bütün ayarlarının kaydedildiği kısım.
Technolock Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 467 Çözümler 4 Yer İstanbul 6 Mart 2020 #2 Windows kayıt düzenleyicisi o zararlı bir şey değil. Daha açık ifade ile windows işletim sisteminin bütün ayarlarının kaydedildiği kısım. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows kayıt düzenleyicisi o zararlı bir şey değil. Daha açık ifade ile windows işletim sisteminin bütün ayarlarının kaydedildiği kısım.