Kaspersky uyumsuz yazılım uyarısı

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Arkadaşlar selamlar ben Kaspersky kullanmadan önce Norton kullanıyordum Kaspersky yükledikten sonrada Norton'u sildim. Ama Kaspersky'ı açtığım zaman öneri kısmında uyumsuz yazılım diye bir sekme açılıyor ve orada da Norton gözüküyor tamam sil diyorum PC'yi yeniden başlatıyorum 2 3 gün sonra tekrar Norton'u silmek için öneri veriyor nasıl tamamen kaldıracağım bu Norton'u?

Program kaldır dan denediniz mi?

O zaman Kaspersky'da problem var.Kaspersky'ı unistal yapıp yeniden yükleyin.
Bugün tekrar o uyumsuz yazılımdan sildim Nortonu tekrar uyarı verirse siler tekrar kurarım.
O zaman Kaspersky'da problem var.Kaspersky'ı unistal yapıp yeniden yükleyin.
Hocam bugün tekrar uyarı verdi sildim tekrar kuruyordum Kasperskyı kurdum ama Nortonu gene uyumsuz yazılım olarak gösteriyor siliyorum yeniden başlatıyorum gene aynı ne yapmam gerek.

Son düzenleme:
.

Hocam bugün tekrar uyarı verdi sildim tekrar kuruyordum Kasperskyı kurdum ama Nortonu gene uyumsuz yazılım olarak gösteriyor siliyorum yeniden başlatıyorum gene aynı ne yapmam gerek.
Hocam benim aklıma daha çözüm gelmiyor,ben foruma bu aralar çok giremiyorum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…