emirhank0 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 111 9 Mart 2022 #1 Kaspersky ve Malwarebytes tarama yapıp yeniden başlattıktan sonra uygulamalar bir daha açılmıyor. Ve tekrardan yüklemek zorunda kalıyorum. Dosya Ekleri kaspersky hata.png 15,5 KB · Görüntüleme: 65 malwarebytes hata.png 5,4 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2022
Kaspersky ve Malwarebytes tarama yapıp yeniden başlattıktan sonra uygulamalar bir daha açılmıyor. Ve tekrardan yüklemek zorunda kalıyorum.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 9 Mart 2022 #2 2 tane AV aynı anda kurup kullanamazsınız.
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #3 BeTas dedi: 2 tane AV aynı aynada kurup kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... İkisi aynı anda kullanıma uygun başka bir sıkıntı olmalı.
BeTas dedi: 2 tane AV aynı aynada kurup kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... İkisi aynı anda kullanıma uygun başka bir sıkıntı olmalı.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 9 Mart 2022 #4 claudespeedtr dedi: İkisi aynı anda kullanıma uygun başka bir sıkıntı olmalı. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim yanlış bilgi için o zaman.
claudespeedtr dedi: İkisi aynı anda kullanıma uygun başka bir sıkıntı olmalı. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim yanlış bilgi için o zaman.
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #5 emirhank0 dedi: Kaspersky ve Malwarebytes tarama yapıp yeniden başlattıktan sonra uygulamalar bir daha açılmıyor. Ve tekrardan yüklemek zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurmuş oldugun antivirus Programları Kaldır.. Genel bir temizlik yaptıktan sonra Gönül rahatlı ile kullana bilirsin.. Antivirus Programına ihtiyacın olmayacak... önerim..
emirhank0 dedi: Kaspersky ve Malwarebytes tarama yapıp yeniden başlattıktan sonra uygulamalar bir daha açılmıyor. Ve tekrardan yüklemek zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurmuş oldugun antivirus Programları Kaldır.. Genel bir temizlik yaptıktan sonra Gönül rahatlı ile kullana bilirsin.. Antivirus Programına ihtiyacın olmayacak... önerim..
emirhank0 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 111 9 Mart 2022 #6 Trojan varsa ve o yüzden açmıyor olabilir mi? Bu arada tek tek kullansam bile böyle oluyor. BeTas dedi: Özür dilerim yanlış bilgi için o zaman. Genişletmek için tıkla... Coinminer trojan vardı ve bunu Defender göremedi, Kaspersky görüyordu.
Trojan varsa ve o yüzden açmıyor olabilir mi? Bu arada tek tek kullansam bile böyle oluyor. BeTas dedi: Özür dilerim yanlış bilgi için o zaman. Genişletmek için tıkla... Coinminer trojan vardı ve bunu Defender göremedi, Kaspersky görüyordu.