Kaspersky ve MBAM ne kadar güvenilir?

@Malware.AI hocam sonuçlar şu şekilde Malwarebytes oyunun rld.dll crack dosyasını zararlı buldu Kaspersky ve Hitman. Pro bir şey bulmadı.
Hangi zararlı diye buldu? .dll dosyasını VirusTotal'e yükleyebilir misiniz? Ancak .dll dosyasını silmiş ve oyun hala çalışıyorsa problem olmaz silebilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam bence crack dosyası olduğu için virüs buldu tam taramada sorun çıkmıyor ve PC performansında bir kayıp yok.
Netleştirmek lazım illaha performans düşecek diye bir şey yok belki arkadan BackDoor açıyor ve etkisini ileride gösterecek? Yani önemli biri değilseniz veya banka sahibi değilseniz olacağını düşünmüyorum da yine de mümkün.

Ancak sadece Malwarebytes algıladıysa bende problem olacağını düşünmüyorum oynayabilirsiniz.
Ama en azından dosyayı sadece VirüsTotal'e atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Netleştirmek lazım illaki performans düşecek diye bir şey yok belki arkadan backdoor açıyor ve etkisini ileride gösterecek? Yani önemli biri değilseniz veya banka sahibi değilseniz olacağını düşünmüyorum da yine de mümkün.

Ancak sadece Malwarebytes algıladıysa bende problem olacağını düşünmüyorum oynayabilirsiniz.
Ama en azından dosyayı sadece VirusTotal'e atabilir misiniz?

Malwarebytes ile secure age denilen bir şey virüs buluyor diğerleri temiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı