Kaspersky ve McAfee'nin farkları nedir?

• Konuyu başlatan Npc06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 295
Norton çok fazla kullanmadım. McAfee lisansı geçmişti bir ara elime 1 yıl felan kullandım. Şuan Kaspersky Total kullanıyorum yaklaşık 4-5 yıldır. Zaten Kaspersky bütün dünyanın eniyisi olarak gösterdiği BitDefender virüs veritabanını kullanıyor. Kaynak tüketimi açısından da çok iyi bilgisayarını yormaz. Oyun modu da var. Kesinlikle tavsiye ederim bence en iyi antivirüs yazılımı kendisi. Yanına ek olarak malwarebytes kurup spyware, trojan ve rootkit taraması yapabilirsin ara ara.

Neden bu kadar tavsiye ediliyor. YouTube'daki yüksek aboneli kanallar genelde farkli şeyler öneriyorlar. İnsanların önerisinin fiyat ile bir ilgisi var mı?

Neden bu kadar tavsiye ediliyor. YouTube'daki yüksek aboneli kanallar genelde farkli şeyler öneriyorlar. İnsanların önerisinin fiyat ile bir ilgisi var mı?

Kaspersky sağlam bir program.
En basit örnek, gridinsoft gibi false-positive koymuyor taramaya.
Bir de Malwarebytes falan kullanırsanız yanında tadından yenmez.

Kaspersky o kadar kaliteli bir firma ki Amerika korkup bahane sallayip yasakladi ülkelerinde. Amerikanin istemediği herseye guvenirim ben açıkçası.

Kaspersky free kullanılır. Ama bitdefender öneririm.
bir tık daha iyi koruma sağlayabilir Bitdefender ama normal ev kullanıcıları için bence gereksiz kaynak tüketimi kaspersky a göre daha fazla. o sistem kaynaklarını ayırmaya gerek yok bence ufak bi fark için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı