Bende proton vpn var Roblox'a girmiyor.eger sadece robloxa girmek icin lazimsa proton vpn kullanabilirsiniz guvenilir, paranizda cebinizde kalir
Ücretsiz kullandığım en hızlı VPN windscribe. Onun dışında VPN'e gerek yok GoodbyeDPI ve DNS değiştirme yöntemleri çok daha iyibir çözüm.
Gerek yok almaya. Özellikle Roblox'a gideceksen Proton kullan olmadı 1.1.1.1
Mobilden zaten roblox oynanmaz optimizasyonu çok kötü hele vpn ile. 1.1.1.1 deneyin mobilden.Türk Telekom kullanıyorum o yüzden DNS çalışmıyor önceden DNS ile giriyordum TTNET geçince girememeye başladım
Proton biraz yavaş diye biliyorum mobilden denemiştim
Mobilden zaten Roblox oynanmaz optimizasyonu çok kötü hele VPN ile. 1.1.1.1 deneyin mobilden.
Ücretsiz kullandığım en hızlı VPN windscribe. Onun dışında VPN'e gerek yok GoodbyeDPI ve DNS değiştirme yöntemleri çok daha iyibir çözüm.
İnternete ve Roblox'a bağlı bişey. Kasacağını düşünmüyorum ama ping sorunu yaşarsınız.Eskiden bilgisayardan oynuyordum sonra bilgisayardan oynayamamaya başlayınca mobilden oynamaya başladım ama özellikle bu zamanlar çok zor gelmeye başladı
Kaspersky Antivirus kullanıyorum o yüzden GoodbyeDPI kullanamıyorum
WARP kasar mı WARP'la oynasam PC'den.
İnternete ve Roblox'a bağlı bir şey. Kasacağını düşünmüyorum ama ping sorunu yaşarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.