Kaspersky VPN almaya değer mi?

Emre0566

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Kaspersky olduğu için GoodbyeDPI çalışmıyor o yüzden Kaspersky güvenli midir ve almaya değer mi diye merak ettim. Yardımcı olabilecek var mıdır acaba? Roblox'a girmek için lazım.

Ücretsiz kullandığım en hızlı VPN windscribe. Onun dışında VPN'e gerek yok GoodbyeDPI ve DNS değiştirme yöntemleri çok daha iyibir çözüm.

Ücretsiz kullandığım en hızlı VPN windscribe. Onun dışında VPN'e gerek yok GoodbyeDPI ve DNS değiştirme yöntemleri çok daha iyibir çözüm.

Türk Telekom kullanıyorum o yüzden DNS çalışmıyor önceden DNS ile giriyordum TTNET geçince girememeye başladım

Gerek yok almaya. Özellikle Roblox'a gideceksen Proton kullan olmadı 1.1.1.1

Proton biraz yavaş diye biliyorum mobilden denemiştim

Türk Telekom kullanıyorum o yüzden DNS çalışmıyor önceden DNS ile giriyordum TTNET geçince girememeye başladım

Proton biraz yavaş diye biliyorum mobilden denemiştim
Mobilden zaten roblox oynanmaz optimizasyonu çok kötü hele vpn ile. 1.1.1.1 deneyin mobilden.

Mobilden zaten Roblox oynanmaz optimizasyonu çok kötü hele VPN ile. 1.1.1.1 deneyin mobilden.

Eskiden bilgisayardan oynuyordum sonra bilgisayardan oynayamamaya başlayınca mobilden oynamaya başladım ama özellikle bu zamanlar çok zor gelmeye başladı

Kaspersky Antivirus kullanıyorum o yüzden GoodbyeDPI kullanamıyorum

WARP kasar mı WARP'la oynasam PC'den.

Son düzenleme:
Eskiden bilgisayardan oynuyordum sonra bilgisayardan oynayamamaya başlayınca mobilden oynamaya başladım ama özellikle bu zamanlar çok zor gelmeye başladı

Kaspersky Antivirus kullanıyorum o yüzden GoodbyeDPI kullanamıyorum

WARP kasar mı WARP'la oynasam PC'den.
İnternete ve Roblox'a bağlı bişey. Kasacağını düşünmüyorum ama ping sorunu yaşarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı