Çözüldü Kaspersky yedekleme servisi

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 778
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, Kaspersky'daki yedekleme servisini kullanacağım 500 GB'lık dosya yedekleyeceğim. Ama sorun şu ki benim diskime yedekleme yapıyoruz burada Kaspersky kullanınca ne gibi fayda sağlamış oluyorum? Direk ben yedekleyince bir şey kaybediyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer Kaspersky bir fidye zararlısına karşı tespit yapamazsa ve sistemindeki dosyalar fidye zararlısı tarafından kilitlenirse, Kaspersky önceden otomatik olarak yedekleme yaptığı için fidye virüsü size karşı istediği şeyi yapamayacaktır. Fidye virüsü silindiğ takdirde otomatik olarak dosyalarınız yedekten getirilecektir. Kaspersky'ın yedekleme hizmeti sunmasının amaçlarından birisidir.

Eğer siz yedeklemek istediğiniz dosyaları Kaspersky yedekleme servisine yüklerseniz, yüklemiş oluğunuz dosyalar koruma altına alınacaktır. Ayrıca yüklemiş olduğunuz dosyaları Dropbox'a kopyasını kaydeecek şekilde yükleniyor. Direkt olarak da yükleyebilirsiniz. Buradaki asıl amacı daha önceden otomatik olarak bir yedekleme hizmetinde bulunmaya çalışmasıdır.
Eğer Kaspersky bir fidye zararlısına karşı tespit yapamazsa ve sistemindeki dosyalar fidye zararlısı tarafından kilitlenirse, Kaspersky önceden otomatik olarak yedekleme yaptığı için fidye virüsü size karşı istediği şeyi yapamayacaktır. Fidye virüsü silindiğ takdirde otomatik olarak dosyalarınız yedekten getirilecektir. Kaspersky'ın yedekleme hizmeti sunmasının amaçlarından birisidir.

Eğer siz yedeklemek istediğiniz dosyaları Kaspersky yedekleme servisine yüklerseniz, yüklemiş oluğunuz dosyalar koruma altına alınacaktır. Ayrıca yüklemiş olduğunuz dosyaları Dropbox'a kopyasını kaydeecek şekilde yükleniyor. Direkt olarak da yükleyebilirsiniz. Buradaki asıl amacı daha önceden otomatik olarak bir yedekleme hizmetinde bulunmaya çalışmasıdır.

Çözüm
Çevrim içi depolama ücretli olduğu için o işe girmedim yerel diske yedekleme yapmak için de büyük boyut gerekiyor elimde yeterli disk olduğu için onu da yapmadım. Ben sanıyordum ki Kaspersky'ı satın aldığım için bana disk falan verecek onların diskinde dosyalar saklanacak. Yani konu çözülmüştür, Kaspersky yedekleme özelliğini kullanmadım.

Konunun çözüldüğüne sevindim. Eğer vermiş olduğum cevaptan faydalandıysanız; en iyi cevap olarak seçebilirsiniz veya isterseniz soru tarzında açılan konuyu normal konu biçimine dönüştürebiliriz. Ya da sizin gönderinizi en iyi cevap olarak seçebiliriz. :neo:

Son düzenleme:
Silinen üye 185173, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı