Kaspersky yerine antivirüs programı önerisi

Arkadaş attığı kampanya ile 6 ay boyunca ücretsiz bir şekilde bütün özelliklere erişebilirsiniz.

Hocam 6 ay sonra silip başka bir program yüklemem lazım o zaman da. Direk yükleyip bir daha uğraşmak istemiyorum açıkçası.

BitDefender Free, Avast! Free bakabilirsiniz. Sistem kötüyse Avast! Free (asgari koruma) öneririm.

i5 10900F + Sapphire Radeon RX 5500XT var hocam. Avast eskiden kötü diye duymuştum hatta internete yazınca da Avast nasıl silinir ilk sıralarda çıkıyor :D gerçekten iyi mi?

Hocam 6 ay sonra silip başka bir program yüklemem lazım o zaman da. Direk yükleyip bir daha uğraşmak istemiyorum açıkçası.

i5 10900F + Sapphire Radeon RX 5500XT var hocam. Avast eskiden kötü diye duymuştum hatta internete yazınca da Avast nasıl silinir ilk sıralarda çıkıyor :D gerçekten iyi mi?

Bence iyi ücretsiz için, Kaspersky Free'den daha çok özelliği var ama paralı olarak kesinlikle Avast'dan daha iyi antivirüsler var.

Hocam 6 ay süre değil, eğer kampanya devam ederse yeni e-posta ile tekrar alırsınız, Avast kadar berbat bir antivirüs yok.

Arkadaşlar bu Discord sorunu için bayağı uğraştım herhalde 1 ay içinde bir 15 kez denemişimdir yapmayı. En sonunda becerebildim ve Kaspersky kaldırmama gerek kalmadı diye umuyorum. Ama önerileriniz için çok teşekkürler, aklımda bir fikir oluştu ve ileride yardımı olacaktır :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı