Kaspersky yerine antivirüs programı önerisi

Konu ile alakasız olduğu için sildim arkadaşlar.

Bitdefender Free, Avast! Free bakabilirsiniz. Sistem kötüyse Avast! Free (asgari koruma) öneririm.

Arkadaş attığı kampanya ile 6 ay boyunca ücretsiz bir şekilde bütün özelliklere erişebilirsiniz.

Hocam 6 ay sonra silip başka bir program yüklemem lazım o zaman da. Direk yükleyip bir daha uğraşmak istemiyorum açıkçası.

BitDefender Free, Avast! Free bakabilirsiniz. Sistem kötüyse Avast! Free (asgari koruma) öneririm.

i5 10900F + Sapphire Radeon RX 5500XT var hocam. Avast eskiden kötü diye duymuştum hatta internete yazınca da Avast nasıl silinir ilk sıralarda çıkıyor gerçekten iyi mi?

Bence iyi ücretsiz için, Kaspersky Free'den daha çok özelliği var ama paralı olarak kesinlikle Avast'dan daha iyi antivirüsler var.

Hocam 6 ay süre değil, eğer kampanya devam ederse yeni e-posta ile tekrar alırsınız, Avast kadar berbat bir antivirüs yok.

Arkadaşlar bu Discord sorunu için bayağı uğraştım herhalde 1 ay içinde bir 15 kez denemişimdir yapmayı. En sonunda becerebildim ve Kaspersky kaldırmama gerek kalmadı diye umuyorum. Ama önerileriniz için çok teşekkürler, aklımda bir fikir oluştu ve ileride yardımı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…