Kaspersky yükledikten sonra Windows'u etkinleştir uyarısı çıktı

Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
İ7-11800H
Sistemin içinde Windows 11 Home Single Language var ama alınır alınmaz Kaspersky yükledim. Direkt uyarı vardı uyarı verdiklerini sildim sonra Windows etkinleştirme uyarısı aldım. Monster'in servisine götürdüm düzeldi sandım ama Kaspersky yine uyarı verdi. Uyarı verenleri geri sildim ama hala aynı sorun var. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin içinde Windows 11 Home Single Language var ama alınır alınmaz Kaspersky yükledim. Direkt uyarı vardı uyarı verdiklerini sildim sonra Windows etkinleştirme uyarısı aldım. Monster'in servisine götürdüm düzeldi sandım ama Kaspersky yine uyarı verdi. Uyarı verenleri geri sildim ama hala aynı sorun var. Nasıl çözebilirim?
Herhangi bir siz korsan etkinleştirme yapmadıysanız Monster'ın servisine tekrar götürün servis veya bilgisayar ile ilgili bir sıkıntı.

Windows lisansınız orijinal mi yoksa KMSPico'mu kullandınız?

Monster'den direk lisanslı aldım.

PC'yi Lisanslı olarak aldım.
Aklıma ilk sanki monster crack mi yaptı 😀 gibi bir soru geldi ama tabii ki kurumsal bir firma bu tür bir şey yapmazlar sizde zaten lisans almışsınız kaspersky İle sistem arasındaki bir sıkıntı.

Aklıma ilk sanki monster crack mi yaptı 😀 gibi bir soru geldi ama tabii ki kurumsal bir firma bu tür bir şey yapmazlar sizde zaten lisans almışsınız kaspersky İle sistem arasındaki bir sıkıntı.
Benimde aklımdan gecti ama yorum yapmak istemedim. 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı