Kaspersky'ın GoodbyeDPI'ı virüs olarak görmemesi için ne yapılmalı?

Daha fazla  
Selam, Kaspersky'ın GoodbyeDPI'ı virüs olarak görmemesi için ne yapabilirim? GoodbyeDPI'ı kurarken Kaspersky'ı kapattım sorun yoktu ardından tekrar açınca internete dahi giremedim, mecbur silmek zorunda kaldım.

Selam, Kaspersky'ın GoodbyeDPI'ı virüs olarak görmemesi için ne yapabilirim? GoodbyeDPI'ı kurarken Kaspersky'ı kapattım sorun yoktu ardından tekrar açınca internete dahi giremedim, mecbur silmek zorunda kaldım.
Kaspersky'ın Rusya ile anlaşması var sanırım ondan dolayı öyle bir şey mümkün değil diye biliyorum. Splitwire'daki Wireshark'ı kullanabilirsiniz eğer Discord içinse.

Son düzenleme:

Hocam ben bu surumla bayağı bir uğraştım 1 hafta falan baktım yabancı sitelere falan çözümünü bulamadım bir şekilde Kaspersky engelliyor DPI'ı bende araştırdım Cloudflare Zero Trust ile videodan bakarak girmek istediğim sitelerin domain veya IPS'ini giriyorsun ping falan çıkmıyor ama illa GoodbyeDPI istiyorsan maalesef silmen lazım.

Anlaşmaya aykırı olduğu için GoodbyeDPI'ı virüs olarak görüyor almıyor. Mecbur sileceksin kaspersky'ı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı