K kabakege Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Bilgisayarım için Kaspersky almak istiyorum Trendyol'da satılanlar güvenilir mi sıkıntı çıkarır mı?
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 347 Çözümler 2 28 Aralık 2024 #2 Ben Windows 10 Pro key almıştım. Bir sorun çıkmadı, Kaspersky için de çıkacağını düşünmüyorum.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.443 Çözümler 20 28 Aralık 2024 #3 Yaklaşık 3 senedir hepsiburada gibi sitelerden key alarak kullanıyorum ve herhangi bir eksisini görmedim.
Yaklaşık 3 senedir hepsiburada gibi sitelerden key alarak kullanıyorum ve herhangi bir eksisini görmedim.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.404 Çözümler 2 28 Aralık 2024 #4 kabakege dedi: Bilgisayarım için Kaspersky almak istiyorum Trendyol'da satılanlar güvenilir mi sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Trendyol'da pahalıdır buradan alın Kaspersky Premium Total Security - 1 Yıl Satın Al - Hepsilisans.com
kabakege dedi: Bilgisayarım için Kaspersky almak istiyorum Trendyol'da satılanlar güvenilir mi sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Trendyol'da pahalıdır buradan alın Kaspersky Premium Total Security - 1 Yıl Satın Al - Hepsilisans.com
SadaceKyroth Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı ve Tasarımcı 2 Ocak 2025 #5 RonPel dedi: Trendyol'da pahalıdır buradan alın Kaspersky Premium Total Security - 1 Yıl Satın Al - Hepsilisans.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi peki hocam ona göre karta para yükleyeceğim?
RonPel dedi: Trendyol'da pahalıdır buradan alın Kaspersky Premium Total Security - 1 Yıl Satın Al - Hepsilisans.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi peki hocam ona göre karta para yükleyeceğim?