Çözüldü Kassadin nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1080Tİ

Kilopat
Yer
Hiçlik
Merhaba ben halihazırda şu anda kassadin mainim fakat nasıl oynanıcağını detaylarıyla bilmiyorum ustası veya oynamayı bilen biri varsa anlatabilir mi?

Çözüm
Mainsiniz fakat bilmiyorsunuz, garip. Ad matchuplarda zırha önem verip kemik zırh girmen gerekiyor ve ezilirsen ilk item Zhonya alıyorsun, lanede ezilip tilt olma çünkü 16'da çok güçlüsün ve oyunu taşırsın. AP matchuplarda ise çok çok güçlü bir karakter çünkü pasifinden AP karakterlerden daha az hasar yiyor ve Q atınca ap hasarı emen bir kalkan alıyor fakat bu kalkan AD matchuplarda gereksiz olduğu için E fulleniyor.
Kassadin oynanması orta derece olan, eğlenceli bir şampiyondur.
Ultiniz için, "Mükemmel Avcı" rünü girin, bekleme süresi, saniyelik basabileceğiniz bir sıçra oluyor.
Ayrıca Kassadin manadan beslenen bir şampiyon.

Rünler:
Hakimiyet;
Elektirik ver,
Ani darbe,
Göz yuvarı koleksiyonu,
Mükemmel avcı,

Büyücülük;
Mana akışı yüzüğü
Kızart ya da Yaklaşan fırtına ( oyunlar erken bittiği için "Yaklaşan fırtına" önermem)
Diğer eklentiler:
Saldırı
Saldırı
Can.

Oynanışınız bilemem ama ben orta koridorda Kassadin oynasam, minyonları ittikten sonra bota baskın verirdim hep.

Merhaba ben halihazırda şu anda kassadin mainim fakat nasıl oynanıcağını detaylarıyla bilmiyorum ustası veya oynamayı bilen biri varsa anlatabilir mi?

Sadece ölme ve minyon kes.
Hero'nun başka bir olayı yok.
Dakika 20-25'e kadar yaşarsan sonra zaten kralsın.
Yinede erken aşaması çok zayıf.
Başka Hero mainleme şansın varsa onlari dene.
Kassadin useless.
@vermillionp2 dostum yanlış anlama ama kassadine karşı sen hangi eşleşmeyi istiyorsan söyle vs atalım.
Soz yeneceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı