Kassadin vs Vladimir

Benim sana tavsiyem 3 karakter belirlemen ve o çarlara hakim olman, her maç Kassadin ile vlad ile taşınamaz, bazen öbür çarlar gereklidir, bir Jungle bulursan ona göre çarlar alabilirsin. Yüksek elo için Ahri, Lissandra, Viktor, Syndra gibi çarlar iyi olur. Düşük elo için daha earlyi kazanıp oyunu bitirmeye dayalı olmalı. Talon, Sylas, Fizz vs. gibi çarlar senin için daha iyi olacaktır, sürekli roam ile oyunu kontrol edebilirsin, bazen karakterler yeterli olmaz oyun takibinin yüksek olması çok etki edecektir. Karşı jungleyi düşürüp mentalini bozabilirsin, botu geri düşürüp mentalini kırabilirsin, rahat maç aldırırlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
O yüzden yarı tank çıkıyorum kesemiyorlar :D. Bir de yeni TP botu çok op, nerf gerek bence.

Ben genelde Malzahar, Syndra, Viktor gibi çarlar alıyorum; sebebi ise Malzahar kasmış birini tutunca direkt indiriyor, TR Malzahar 1. si bitirdim, metaları takip edebilirsin. ASol TR 2'insiydim, ASol Malz pickliyordum sürekli ve Win alıyordum ama yeni itemlerle asol düştü, Malzahar buff aldı, tier liste bakmanı isterim, çok katkısı oluyor.

Yani ap counter için kassadin, ad counter için vlad. Doğru mu?
Şöyle diyelim, lanede seni kesebilecek kadar herolar varken vlad daha iyidir çünkü istemediğin savaşa girmezsin, lanem rahat geçer diyoran çek kassadini free win al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı