Kata Pro Xt nasıldır?

Efeince6500XT

Hectopat
Daha fazla  
Kusura bakmayın foruma yazacağım gün kötü bir haber aldığım için yazamadım. Şu an işteyim fakat akşam 22.00 gibi yazmaya başlarım en geç 22.30'da yayınlanır.
Kral, iyi akşamlar. Umarım aldığın haber çok kötü bir şey değildi. Şöyle bir yorum istesem senden: elimdeki mouse Katar Pro XT modeliydi, arıza verdi, sürekli takılma yaptı. Ondan buna geçiş yapmayı düşünüyorum. Yorumunu bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize uyuyorsa düşünmeden alabilirsiniz. Eğer beklerim diyorsanız Ajazz marka bir mouse vardı temuda tam hatırlayamadım adınız forumda konusu açılmıştı.

Elinize uyuyorsa düşünmeden alabilirsiniz. Eğer beklerim diyorsanız Ajazz marka bir mouse vardı Temu'da tam hatırlayamadım adınız forumda konusu açılmıştı.

Ajazz onu da gördüm onu da alabilirim hangisi daha iyi ki

Ajazz onu da gördüm onu da alabilirim hangisi daha iyi ki
Stokta kalanlara baktığım zaman Z1 daha mantıklı geliyor. Neredeyse aynı fiyat ve neredeyse aynı özellikler bence beklemeye değmez. Aslında Z1 için güzel bir inceleme yapsam fena olmazdı fakat vizelerim yaklaşıyor. Kısaca Z1 alabilirsiniz AJ159 problemli olabiliyormuş uğraşmaya değmez.

Stokta kalanlara baktığım zaman Z1 daha mantıklı geliyor. Neredeyse aynı fiyat ve neredeyse aynı özellikler bence beklemeye değmez.

Hem Türk markası destek olmuş oluruz üreten kişiyi de takip ediyordum çok yardımı dokundu başka konularda alim en iyisi sağ olasın fikrin ve yardımın için.

Hocam yaklaşık 6 gündür kullanıyorum günde 10 12 saat arası 1000Hz'de kullanıyorum aktif olarak. Şarjı %40'a anca geldi. Alışamadığım tek sorun eski farede Valorant'ta 1000 DPI 0.188 senste oynuyordum ve çok rahattım aynı ayarları Z1'de yaptığım zaman direksiyon çeviriyormuş gibi geldi. 1600DPI 0.132ye geçtim yeni yeni alışmaya başladım hissiyatı güzel, bana göre 54G çok hafif (205 gramdan geçtim) beyaz rengini aldım ileride sararma olursa tekrar güncelleme yaparım.

Scroll tuşunda sararma oluyor hafiften.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…