Katar Pro alınır mı?

updatee

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
704
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elim 17-18 cm palm grip tutuş yapıyorum ama fingertipe de alışabilirim diye düşünüyorum. Sizce 149 TL'ye alınır mı?
 
Açıkçası Corsair'ın düşük fiyat bandındaki farelerini tavsiye etmiyorum çünkü çok hızlı deforme oluyor. Corsair Harpoon kullanıyorum. Farenin sağında ve solunda yer alan yumuşak plastikler soyuldu, RGB logonun etrafında noktasal soyulmalar meydana geldi. Bunlar günlük kullanımda beni rahatsız ediyor.
 
Kablosuz aldım ben daha 1 ay olmadı şu anlık tek gözüme çarpan fare tekerinin eski kullandığım fareye göre ağır gelmesi. Belki siz hissetmezsiniz. Onun dışında dolgun parmaklarınız büyük eliniz varsa küçük gelebilir.
 
Alalı sanırım bir 6 ay oldu ve çok memnunum. Corsair kalitesi kendini ucuz ürünlerinden bile belli ediyor. Kutu ve kablo kalitesi çok başarılı. Mouse hafif ve bu yüzden çok rahat. Tuşların basımı gayet başarılı. iCUE yazılımı ile DPI ve RGB ayarlarını yapabiliyoruz.
 
2 aydır kullanıyorum. LoL ve Valorant oynuyordum ve beni tatmin ediyordu. Fiyatına değer mi bilemeyeceğim ama claw'a benzeyen fingertip grip bir tutuşum var. Benim elime uygun geliyor. Çok bir beklentin yoksa ve uzun süre gitsin yeter diyorsan almalısın. Ha bu arada kablosu beni rahatsız ediyor. Yani bence biraz daha yumuşak olabilirdi. Bu sorunu çözmek için de kablonun bir kısmını masaya koydum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı