Katar'dan PS5 almak

Hocam çok iyi olur. Yakınım mayıs ayının sonunda gelecek. Yani 2-3 haftam var buna göre karar vereceğim.

Hocam çok iyi olur. Yakınım mayıs ayının sonunda gelecek. Yani 2-3 haftam var buna göre karar vereceğim.

Tamamdır hocam. Eve dönünce mutlaka bunu teyit edip haber vereceğim. Bu arada naçizane görüşümü belirteyim, cihazı alacağınız ülkede bir yakınınız varsa garanti meselesini çok da düşünmeyin derim, Türkiye'de garantili olarak alacağınız cihazla oradan alacağınız cihaz arasında minimum 7-8k gibi bir fiyat farkı olacak, bu fiyat farkıyla da cihazın garantilik bir durumda yurt dışına gidip gelme süresi çok önemli değil diye düşünüyorum kendi adıma.

@çokdüşünenbiri hocam benim eve dönüşüm pazartesi gününü bulacak gibi duruyor fakat internetten araştırdığım kadarıyla MediaMarkt global bir şirket olduğu için evet yurt dışı MediaMarkt'lardan aldığımız cihazlar MediaMarkt garanti güvencesi altında oluyormuş. Mesela MediaMarkt'ın global garantisiyle ilgili Şikayetvar'da birkaç sorunla karşılaşmış kişiler var fakat onların da sorunları giderilmiş. Yani benim Almanya'da alışveriş yaptığım MediaMarkt çalışanının bana vermiş olduğu bilgi doğru oluyor. Ben direkt olarak yazılı ya da sözlü teyit istiyorum derseniz pazartesi günü evde olacağımı düşünürsek sizi biraz bekleteceğim.

Son düzenleme:
Beklerim hocam sorun değil. Ben de Media Markt Almanya Instagram hesabına sordum onlar üretici veriyor garantiyi bu yüzden üretici firmaya ait dediler ama sosyal medya üzerinden kısa verilmiş bot cevap da olabilir.

Gelen cevabın çevirisi: Merhaba, garanti üretici tarafından verildiğine göre, garantinin orada ne ölçüde geçerli olduğunu burada, ülkedeki üreticiye sormanız gerekir. Saygılarımızla - Sosyal Medya Ekibinden Steve

Katardan gelen cihaz için çevirici priz gerekiyor mu?

@anilbuldu Hocam sonuç nedir? Son 4 gün karar vermem için.

Bende 1 ay önce Polonya'dan aldım. 2 ay önce de Sony'yi arayıp garanti olayını sormuştum. Avrupa ürünlerinde faturayla birlikte 1 yıl garantisi oluyormuş. Ama bence 1 yılda servislik olacak bir cihaz değil PlayStation 5.

@anilbuldu hocam sonuç nedir? Son 4 gün karar vermem için.

Hocam kusura bakmayın, benim işler epey can sıkıntısı yaratacak seviyede, pek aktifte olamadım buralarda zaten o yüzden. Açıkçası aklımdan da çıkmış bulunmakta şu durumda fakat ulaşabildiğim bilgiler doğrultusunda Avrupa'dan alınan cihazlarda Sony 1 yıl garanti veriyor. Sizinle konuştuktan sonra internetten araştırdığım kadarıyla Avrupa'daki MediaMarkt'lardan alınan elektronik cihazlarda MediaMarkt garantisiyle değişim, onarım yapılımı zor olsa da yapılmış kişiler bulunmakta. Yarın mutlaka mail atıp sizi de bilgilendireceğim. Gün içerisinde lütfen tekrar buradan hatırlatın.

Geçmiş olsun hocam önemli bir sorununuz yoktur umarım. Hocam yakınımın uçağı 19'unda. Ancak karar verirsem parayı ulaştırmama gerekli yine de uzaktan göndrebilirim 1-2 gün daha uzatabilirim, dönüş tarihlerini net öğrenirsem haber edeceğim.

@anilbuldu Hocam durum nedir?

Son düzenleme:
Valla hocam şöyle söyleyeyim geniş aile kapsamında saçma sapan konularla uğraşıyoruz ailecek. O yüzden bütün dengem alt üst olmuş durumda. Şimdi MediaMarkt müşteri hizmetleriyle durumu teyit ettim (0 850 222 1 500) , telefonda söylenen ''Evet beyefendi doğrudur. Yurtdışı MediaMarkt şubelerinden almış olduğunuz her ürün için 1 yıl boyunca Türkiye'de garanti kapsamında gönderimini, onarımını, değişimini talep edebilirsiniz.'' Oldu hocam. Gecikme için kusura bakmayın lütfen, özür diliyorum tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…