SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #11 Cepko Haykin dedi: Amacım cok hız yapmak değil arkadasımla surucem günlük onun bisikleti ağır 2000'lerden kalma vitessiz bir şey onla aynı hızda gider miyim? Genişletmek için tıkla... O zaman çok sıkıntı yaşamazsın ama katlanır bisiklet yerine trekking/yol bisikleti daha iyi olur.
Cepko Haykin dedi: Amacım cok hız yapmak değil arkadasımla surucem günlük onun bisikleti ağır 2000'lerden kalma vitessiz bir şey onla aynı hızda gider miyim? Genişletmek için tıkla... O zaman çok sıkıntı yaşamazsın ama katlanır bisiklet yerine trekking/yol bisikleti daha iyi olur.
M MrGazanfer Femtopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #12 Diğer bisikletlere göre yavaş gidersiniz ama deneyimlediğim kadarıyla katlanır bisikletler çok daha rahat sürülüyor.
Diğer bisikletlere göre yavaş gidersiniz ama deneyimlediğim kadarıyla katlanır bisikletler çok daha rahat sürülüyor.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 16 Ekim 2020 #13 @Affansen
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 16 Ekim 2020 #14 Haruki Murakami dedi: @Affansen Genişletmek için tıkla... Arkadaş şu anda 1 haftalık ultra lüks tatilde
Haruki Murakami dedi: @Affansen Genişletmek için tıkla... Arkadaş şu anda 1 haftalık ultra lüks tatilde
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 16 Ekim 2020 #15 Steve Rogers dedi: Arkadaş şu anda 1 haftalık ultra lüks tatilde Genişletmek için tıkla... Neden ki?
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 16 Ekim 2020 #16 Haruki Murakami dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 16 Ekim 2020 #17 Steve Rogers dedi: Onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben de çıkmıştım da çok sürmedi Allah'tan. .
Steve Rogers dedi: Onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ben de çıkmıştım da çok sürmedi Allah'tan. .
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2020 #18 Hem Dağ hem de Katlanır bisiklet sürdüm bir kaç hafta önce aynı gün. Katlanır bisikletler daha çok konfor ve daha düşük hız için. Hız yapacaksanız yapmayın ama arkadaşınıza çok rahat yetişeceğinizi düşünüyorum.
Hem Dağ hem de Katlanır bisiklet sürdüm bir kaç hafta önce aynı gün. Katlanır bisikletler daha çok konfor ve daha düşük hız için. Hız yapacaksanız yapmayın ama arkadaşınıza çok rahat yetişeceğinizi düşünüyorum.
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 16 Ekim 2020 #19 Emre1234a dedi: hızlanınca kontrol etmesi zor gidon uzun olduğu için Genişletmek için tıkla... Tam tersine gidon uzun oldugu icin kontrol daha fazla olur lutfen yanlis bilgi vermeyelim. Cepko Haykin dedi: Amacım cok hız yapmak değil arkadasımla surucem günlük onun bisikleti ağır 2000'lerden kalma vitessiz bir şey onla aynı hızda gider miyim. Genişletmek için tıkla... Gidebilirsiniz cok rahat bir sekilde merak etmeyin.
Emre1234a dedi: hızlanınca kontrol etmesi zor gidon uzun olduğu için Genişletmek için tıkla... Tam tersine gidon uzun oldugu icin kontrol daha fazla olur lutfen yanlis bilgi vermeyelim. Cepko Haykin dedi: Amacım cok hız yapmak değil arkadasımla surucem günlük onun bisikleti ağır 2000'lerden kalma vitessiz bir şey onla aynı hızda gider miyim. Genişletmek için tıkla... Gidebilirsiniz cok rahat bir sekilde merak etmeyin.
IDogukanGZ Megapat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 312 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #20 Ufak çaplı turlarda ve yavaş tempo ile sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.