Kavga etmenin saçma olması

Duruma göre bazen çok saçma, bazen ise bayağı bayağı gerekli bir şey olabiliyor kavga.
Tabii ki durumuna göre ama benim saçma bulduğum kısım benim eski halim ve onun gibilerinin kavga etmek için sebep araması. İyi ki olgunlaşmışım.
Dövüş sporlarına gideceksin ya da Fitness'a gidip güçlen. Başka türlü kendini koruyamazsın, onlar sürekli kavga ister, konuşsan fayda etmez.
Hocam dövüş eğitimi almaya ihtiyacım yok ki, ben kavga edemiyor değilim. Konu farklı birazcık.
Kesinlikle öyle bir şey yapamam. Siz şans verdikçe onlar daha çok sizi küçümsüyor. Yılanın başını gerekince ezmek lazım. Haksızlığa hiç gelemiyorum.
Bu tavsiyeyi veren arkadaş da sorsan 16 17 yaşındadır. Ne gördünüz de tavsiye veriyorsunuz la. Tavsiye vermeden önce git bi aç karnını doyur, şeyine bi don al. Git ders çalış la.
Bana mı diyorsunuz?

Discord kullanıyorsanız, sizi ekleyebilir miyim? Yüksek olasılıkla tanıdık çıkacağız.

Discord kullanıyorsanız, sizi ekleyebilir miyim? Yüksek olasılıkla tanıdık çıkacağız.
Maalesef discord kullanmıyorum hocam. Discord kullanan kitleyi açıkçası pek sevmiyorum . Açıkçası sosyal medya bile kullanmıyorum. Böyle hayat daha güzel. İşten güçten vakit kalmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…