Kavga korkusu

Erkek adam korkmaz hocam taktiksel dövüş ben 1 ay önce bir tane çocuk beni boğmaya çalıştı ani bir refleksle sırtımı secde eder gibi yaptım çocuk yere düştü ve güzel bir dayak yedi

Erkek adam korkmaz hocam taktiksel dövüş ben 1 ay önce bir tane çocuk beni boğmaya çalıştı ani bir refleksle sırtımı secde eder gibi yaptım çocuk yere düştü ve güzel bir dayak yedi
Bıçaklanınca gelemeyen pişmanlık hissi hocam.

Erkek adam korkmaz hocam taktiksel dövüş ben 1 ay önce bir tane çocuk beni boğmaya çalıştı ani bir refleksle sırtımı secde eder gibi yaptım çocuk yere düştü ve güzel bir dayak yedi.

Bu durumun tek çözümü böyle bir durum yaşanır yaşanmaz hepsini polise veya mahkemeye şikayet etmesidir.

Eğer sana şiddet uygulamaya devam ederlerse direkt o şahsı mahkemeye şikayet et bundan başka veya polise bundan başka hiçbir öneriyi her ne olursa olsun dinleme.
Ya bu adam bıkmadan her konuya polise git mahkeme aç yazıyor. Ben de yakında sana mahkeme açacağım.

Bu ciddi bir durum basit birşe değil gerçek tektir ve sizin gibiler aklını bulandırıyorsunuz konu sahibinin.
Bu işin fıtratında var. Kader planımızı aktive etme kararı aldık konu sahibi arkadaşa.

Yüreği varsa gelsin bende de çakı var çakıyla geziyorum burası İstanbul dostum az hasmım çok ama illa çakı şart değil yumruklada dövüşürüm.

Konu sahibinin başına bela açacaksınız konu sahibi mahkemeye veya polise başvursun bu kadra basit çözümü hem okula nasıl çakı getirecek pardon?

Çok normalmiş gibi ölür veya yaralanırsın yazmış bir e ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…