Kavgadan kaçmam ve kavgadan nefret ettiğim için küçük düşürülüyorum

Efendim, lütfen sizi sınıyordum diyin. Şakaydı diyin lütfen. Çok kötü bir olay bu. Bence en iyi çözüm yanında çakı benzeri bir bıçak taşımak olacaktır. Polisleri araman ise en iyi çözüm ancak anlık gelişen bir olay için çakı yanında bulunsun. Saldırmadığı sürece göz korkut. Saldırırsa bacağına vesaire saplayın bence ( Özür dilerim. ). Ama ilk iş hemen polisi arayın ve mümkünse kamera kaydı bulun ve alın.
 
Kaç aydır okul yok lise 4 ler nasıl bu sabah sen ekmek almaya giderken seni dövmeye gelebiliyor? Çok fena bulaşmış olmalılar o zaman. Onu geçtim bu zamana kadar dayak yiyorsun, yoldaki adam seni evine bırakıyor ailen hiç mi bir şey yapmadı? Her seferinde ağzını burnunu kanatıp, paranı alıyorlar ve sen ya da ailen hiç mi bir şey yapamıyor? Hiç gerçekçi gelmedi bana.
 
Merhaba Technopat ailesi. Şimdi bir sorum olacak.

Okula gittiğimde genelde lise 4 gençler bana sataşıyor. (Lise 3'üm) ben ise kavga etmek istemediğimde sınıftakiler tarafından saf, deli, korkak gibi sözlere maruz kalıyorum.
Beni sataşanlarda genelde beni kovalıyor ben kaçarken en sonunda dövüp paramı alıyorlar. Burnum ağzım her tarafımı kanatıyorlar. Bugün de sadece bir ekmek almaya giderken okuldan bir genç gelip ağzımı burnumu kırdı kan içinde kaldım. Yere düştüm bir süre ayağa kalkamadım en sonunda bir abi yardım etti beni eve bıraktı. Maskemi de ekmek almak için getirdiğim parayı da aldı. Sizce artık ne yapmalıyım bu durumlar için?

Döv döv döv hacı niye nefret ediyon kavgadan tabii önüne geleni dövme ama sana yumruk atanın kolunu kır abi yani korkma.
 

Geri
Yukarı