Ben Timur ve Atatürk okuyorum nekadar paran varsa söyle önereyim ona göre.Genel olarak atalarımızı ve geçmişimizi anlatan detaylı güzel kitaplar biliyorsanız ben de alırım önerilerinizi.
Ben Timur ve Atatürk okuyorum nekadar paran varsa söyle önereyim ona göre.Genel olarak atalarımızı ve geçmişimizi anlatan detaylı güzel kitaplar biliyorsanız ben de alırım önerilerinizi.
Ben Timur ve Atatürk okuyorum ne kadar paran varsa söyle önereyim ona göre.
Hangi lider hakkında?
Tek Adam Mustafa Kemal Cilt 1, Cilt 2, Cilt 3 Şevket Süreyya Aydemir.Yani bir kitap 200 TL üzeri değilse benim için sorun yok.
Emir Timur ile alakalı ağır olmıyan kitap olduğunu düşünmüyorum, roman varsa Timurla alakalı onlara bakabilirsin.Emir Timur olur, Osmanlı paşaları olur fark etmez ancak çok ağır olmazsa sevinirim.
Tek adam Mustafa Kemal cilt 1, cilt 2, cilt 3 şevket süreyya aydemir.
Emir Timur ile alakalı ağır olmayan kitap olduğunu düşünmüyorum, roman varsa Timur'la alakalı onlara bakabilirsin.
Çankaya'ya bak içeriğine vs ağır olduğunu düşünmüyorum.Peki başka liderler hakkında ağır olmayan kitaplar var mı?
Çankaya'ya bak içeriğine vs ağır olduğunu düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.