C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 5 Nisan 2018 #1 Buyurun efendim. @Silinen üye, @teknoloji_sevdalısı ve daha niceleriniz... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buyurun efendim. @Silinen üye, @teknoloji_sevdalısı ve daha niceleriniz... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 5 Nisan 2018 #2 Seviyorum kanka onu. Eskimez, eksilmez. Meto'yu değil yanlış anlaşılmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2018
teknoloji_sevdalısı Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 462 6 Nisan 2018 #3 İnsanlar çok acımasız ve vicdan yoksunu...[emoji20] Ya aşkı geçtim, dün açtığım konuda da belirttiğim gibi çok ama çok yakın bir insanı kaybettim ben... Şu an ise onu gerçekten çok özledim...
İnsanlar çok acımasız ve vicdan yoksunu...[emoji20] Ya aşkı geçtim, dün açtığım konuda da belirttiğim gibi çok ama çok yakın bir insanı kaybettim ben... Şu an ise onu gerçekten çok özledim...