Bunu yapıca air pods dan ses geliyor az da olsa. Ben böyle buldum eve. Koltuğun minderlerinin arasındaymışBilgisayar Kullanarak AirPods’u Bulma
1- iCloud.com sayfasına giriş yapın.
2- Apple kimliğiniz ve şifreniz ile oturumunuzu açın.
3- iPhone’u Bul ifadesine tıklayın.
4- Karşınıza gelen ekrandan “Tüm Cihazlar” seçeneğini tıklayın. Buradan AirPods’unuzu arayabilirsiniz.
iPhone veya iPad Kullanarak AirPods Bulma
1- iPhone’umu Bul uygulamasını açın.
![]()
2- Apple kimliğinizi kullanarak giriş yapın.
3- Bu bölümde tüm cihazlarınızın listesini göreceksiniz. AirPods’unuz da burada yer alacak. Buradaki cihazlar farklı renkteki noktalar ile gösteriliyor olacak.
![]()
Mavi Nokta: Şimdilik kullandığınız cihazınız gösterir.
Yeşil Nokta: Cihazınızın çevrimiçi olduğunu size gösterir.
Gri Nokta: Cihazınızın çevrimdışı olduğunu size bildirir. Yani bu durumda cihazınızın pili bitmiş, cihazınız kapanmış ve çevrim dışı olabilir. Ancak harita size cihazınızın en son nerede çevrimiçi olduğunu gösterecektir.
![]()
Daha önce bu yöntem ile bulmuştum hocam.
Hocam merak ettiğim konu fenomenler zaten ünlü değil midir? Anlatım bozukluğu yaptınız sanırım.Ünlü fenomen tuna Ipek'inde kaybolmuştu ama onunkini arkadaşı almıştı sonra vermişti işiniz zor evi taramaktan başka çare kalmıyor.
aygıtlarda gözükmüyor kulaklıkBilgisayar Kullanarak AirPods’u Bulma
1- iCloud.com sayfasına giriş yapın.
2- Apple kimliğiniz ve şifreniz ile oturumunuzu açın.
3- iPhone’u Bul ifadesine tıklayın.
4- Karşınıza gelen ekrandan “Tüm Cihazlar” seçeneğini tıklayın. Buradan AirPods’unuzu arayabilirsiniz.
iPhone veya iPad Kullanarak AirPods Bulma
1- iPhone’umu Bul uygulamasını açın.
![]()
2- Apple kimliğinizi kullanarak giriş yapın.
3- Bu bölümde tüm cihazlarınızın listesini göreceksiniz. AirPods’unuz da burada yer alacak. Buradaki cihazlar farklı renkteki noktalar ile gösteriliyor olacak.
![]()
Mavi Nokta: Şimdilik kullandığınız cihazınız gösterir.
Yeşil Nokta: Cihazınızın çevrimiçi olduğunu size gösterir.
Gri Nokta: Cihazınızın çevrimdışı olduğunu size bildirir. Yani bu durumda cihazınızın pili bitmiş, cihazınız kapanmış ve çevrim dışı olabilir. Ancak harita size cihazınızın en son nerede çevrimiçi olduğunu gösterecektir.
![]()
Daha önce bu yöntem ile bulmuştum hocam.
Hocam magazin sunucuları gibi yanıt verdim konuyaHocam merak ettiğim konu fenomenler zaten ünlü değil midir? Anlatım bozukluğu yaptınız sanırım.![]()
Hahaha, sıkıldım hocam ben de dalgasındayım, iyi forumlar.Hocam magazin sunucuları gibi yanıt verdim konuyabunlar hep oruçtan. İyi akşamlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.